Félmaraton. Sikerülhet?
Elterveztem, hogy lefutom idén szeptember 10-én a Wizz Air Budapest Félmaratont. Addig 190 nap van még hátra.
Pár hónapja a nulla futásról egy 6 hetes edzéstervvel feljöttem 5 km-re, de abbahagytam. Most úgy tervezem, hogy újra megcsinálom ezt a 6 hetes 5 kilométerre felkészítőt, aztán folytatom egy szintén 6 hetes 10 kilométerre felkészítővel és utána egy 8 hetes félmaratonra felkészítővel fejezem be. Ez ugye 20 hét, ami 20*7=140 nap (de ugye nem minden nap kell futni :D), tehát még jócskán a versenyig marad is időm.
A számokat tekintve természetesen sikerülhet. 20 éves lány vagyok és most ez hatalmas álmom, illetve célom.
Szerinted menni fog?:)
Igen, a futócipő beszerzés jövő héten fog megvalósulni. :) A hétvégét arra áldoztam, hogy utána olvasgassak, hogy milyet kellene venni.
Nagyon köszönöm a kedves szavaid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!