13 évesen lehet komoly gimnasztikát kezdeni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,nagyon hajlékony,10-11 éves koromig jártam tàncra,ahol kellett gimnasztika,tudtam a spàrgàt,a hidat,a cigànykereket rendesen és 1 kézzel.Màr akkor szerettem volna gimnasztikàra jàrni,a tànc tanàrom is mondta,hogy nagyon hajlékony vagyok.A tàncot sajnos abba kellett hagynom,mert aztàn túl messze volt,és nem volt mivel menni.De ezeket a dolgokat még mindig tudom.Lehet így még komoly gimnasztikàt kezdenem?Ha nem,akkor milyen hasonlót ajànlanàtok?2016. dec. 17. 19:25
1/1 anonim válasza:
A torna olyan sportág ahol komoly munka folyik már kisgyerekeknél is. Ha nem kezded el időben, akkor márcsak hobbi szinten vesznek fel. 13 évest nem vesznek fel komoly edzésekre, veszélyes is lenne a semmiből szaltót ugrani a gerendán.. De mondom hobbi szinten is vannak edzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!