Ez komoly, hogy tavaly nem nyertünk aranyérmet vizilabdában az Olimpián?
Tudom, hogy már rég volt, de azt mondták most, hogy 5.-ek lettek. Én azt hittem, hogy nyertek.
De akkor miért küldték ki őket az olimpiára? Én azt hittem, hogy azért küldték ki őket, hogy nyerjenek.
"azért küldték ki őket, hogy nyerjenek"
Az 1966-os labdarúgó világbajnokságon a Brazil csapat a nyolc közé sem került be!
1958- 1962-ben a brazilok világbajnokok voltak és 66-ban óriási pofáraesés következett be!
Senki nincs biztosítva a siker!
"De akkor miért küldték ki őket az olimpiára? Én azt hittem, hogy azért küldték ki őket, hogy nyerjenek."
??? Ez most valami vicc?
Pont ezért nagy dolog olimpiát nyerni!
Nagyon erős a mezőny és bármi benne van a pakliban. Az utóbbi évtizedben kicsit el lettünk kényeztetve ezen a téren.
"Én azt hittem, hogy azért küldték ki őket, hogy nyerjenek."
Minden csapat szeretne nyerni, de csak egy tud...
"De akkor miért küldték ki őket az olimpiára? Én azt hittem, hogy azért küldték ki őket, hogy nyerjenek."
Ha mindenki azért küldi a versenyzőit, hogy nyerjenek, akkor mind nyerni fognak?
"Nagy volt az arc és pofára estek. Ez van."
Ezt azért nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!