A BMW miért nem képviselteti magát a Formula-1-ben?
Hűha, 2004 ota követed? Az igen. Én meg azóta mióta van magyar nagydíj...
Úgy látszik neked kimaradt a Schumi-dominancia, a Vettel-dominancia, vagy akar a Prost-Senna dominancia....
Sokkal jobbak most a versenyek mint akár 10 vagy 15 éve.
nezd, nekem nincs kedvem a hulyesegeidet pontrol pontra cafolni, xart sem tudsz az F1rol.
Nem szereted, ne nezd, jogodban all.
"Most meg ott tartunk, hogy egy energiaitalos gyártóval nem képes felvenni a verseny egy Ferrari!"
Hmm? attól hogy a Red Bullnak van energiaital márkája attól még egy csomó sportban is jelen van méghozzá szervezőként is.. Red Bull Air Race, Red Bull BC One (saját csapat a Red Bull All-Stars végigverik a fél világot), Red Bull Drift Shifters és még vagy 10-15 esemény a Red Bull szervezésében (vagy főszponzorként).. A Forma 1-ben a Red Bull-nak garázsa van és nem gyárt motorokat, valószínű nem is fog.. én a legjobban egy Red Bull Audi esetleg Porsche csapatnak ölrülnék a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!