Titeket nem idegesít pár olimpikonunk részvétele a kampányban a budapesti olimpiáért?
Figyelt kérdés
Nekem konkrétan kiábrándító Szilágyi Áront és Kozák Danutát ebben az álmodozó, kisded szerepben nap mint nap látni a tévéképernyőn, úgy érzem ez nem méltó hozzájuk.2016. nov. 1. 12:25
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy ezzel a baromkodással kerestek annyit mint egy átlagember egy egész évben.Szóval szerintem pont leszarják a méltó méltatlan dolgot.Az ügy nemes,akkor is ha nevetséges,rossz fényt nem vet rájuk,pénzt adnak érte,sima ügy hogy vállalták.
2/4 anonim válasza:
Engem nem idegesít. Inkább azon csodálkozom, hogy mások nem vesznek részt.
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ez az ügy csak akkor lenne nemes, ha tényleg országunk javát szolgálná, de egyáltalán nem biztos hogy pozitívan jönnénk ki belőle. Az anyagi biztonságunk úgy érzem milliószor fontosabb, mint néhány élsportolónk bugyuta álmodozásai. Arra már gondolni sem merek, hogy pártközeli szimpatizánsok is egyben és azért reklámozzák ezt az "álomolimpiát".
2016. nov. 2. 22:50
4/4 anonim válasza:
Én nem szeretem a most kormányon lévő kormányt, és akkor nagyon finoman fogalmaztam. A menekültellenes kampánytól és a népszavazástól pedig egészen rosszul voltam, annyira undorító módon nyomták már minden csatornán a hajrában. Többek között még az olimpia alatt is a közvetítések szünetében ez ment folyton. Az olimpiai pályázatot mégsem tudom elítélni teljesen, még ha azt el is fogadom, hogy manapság szigorúan gazdaságilag nem éri meg egy olimpia. Még akkor sem valószínűleg, ha normálisan van elszámolva minden, és nem próbálnak a közpénzekből juttatni senkinek. De kiskorom óta szeretem a sportot, szeretem az olimpiát, és büszke lennék rá, ha mégis mi rendeznénk. Pedig amúgy utálom a kormányt, mondom. Szóval én megértem teljesen, ha egy sportoló az olimpia mellett kampányol. Pláne ha még pénzt is kap érte, de szerintem anélkül is örülne, ha lenne esélye idehaza nyerni legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!