Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Igaza van Sike Andrásnak,...

Igaza van Sike Andrásnak, amikor csalássorozatról beszél a birkózóknál?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva,én is "kibuktam" a bírókra,de jó,én laikus vagyok.Viszont edzőtől ritkán látni ilyet,hogy tv-kamera előtt,így "kiboruljon".Tényleg ennyire a bírókon múlik minden,ebben a sportágban?

#olimpia #birkózás #SikeAndrás
2016. aug. 16. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én birkózóként a saját magam véleménye - és még jó pár edzőtársam gondolatai - alapján egyetértek Sike Andrással.

A kötöttfogásban sajnos jobban ki vannak szolgáltatva a bíróknak a versenyzők, a passzivitás megítélése meg gyakran igen szubjektív.

A többi szubjektív elemet tartozó sport is ilyen az olimpián, csak itt jön ki a legfelháborítóbb módon, itt érzékelhető leginkább a torzítás, ellentétben mondjuk egy tornával, ahol a lapokon pontoznak, kevésbé spontán stb.

2016. aug. 16. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt még hozzáteszem, hogy egy olimpiára kikerült birkózók közül az adott súlycsoportban legalább 6-7 versenyző alkalmas arra, hogy győztes legyen.

Nagyon ritka az, hogy valaki olyan "freak" legyen, hogy mindenkit fölényesen ver, mint pl. Hosszú Katinka úszásban.

Bácsi Péterben, Lőrincz Tamásban is lehetne bajnok kis szerencsével.

2016. aug. 16. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza volt. Szívesen hallgattam volna még mit mond, látszott, hogy félbevágták az interjút.
2016. aug. 16. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!