Miért nincs Magyar focicsapat az olimpián?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá. Csak nézem az olimpiát, de nem hallom, hogy lenne Magyar focicsapat. Miért?2016. aug. 8. 08:28
2/10 DDDDani válasza:
Első válaszoló csak nem ért hozzá hagyjad.Amúgy mivel olimpián soha nem indul magyar válogatott,mert már javában mennek a bajnokságok klubszinten,arról nem is beszélve,hogy alig 1 hónapja ért véget az európa bajnokság ahol jól szerepeltek a fiúk.
Mellesleg érdemes megnézni Brazilia ,Argentina is kint van olimpian de kozel sem olyan kerettel mint amit például egy VB-n látnánk,tele van 19-20 évesekkel :)
3/10 A kérdező kommentje:
Ez így már kielégítő válasz. Köszönöm. :)
2016. aug. 10. 09:20
4/10 anonim válasza:
ketteske baromságokat ír szokás szerint.
azért nincs kint csapatunk mert az u21 eb-n tudtuk volna kvalifikálni magunkat csak ki se jutottunk mert a selejtezőkön elvérzett a csapat.
5/10 DDDDani válasza:
Erről én nem tudtam,sajnálom.Viszont mit jelentsen mégis az,hogy szokás szerint? Nem nekem van 40% alatti hasznos válaszaim.
6/10 anonim válasza:
látod ez a baj hogy buta vagy a föld de azért beirogatsz mindenhova egy csomó baromságot
7/10 DDDDani válasza:
Köszönöm szépen az értelmes választ újonnan,sugárzik az értelem :)
8/10 DDDDani válasza:
De magam részéről lezárom inkább,nem süllyedek le erre a szintre :) Kérdező meg remélem megkapta a szükséges infórmációt ! :)
9/10 anonim válasza:
Dani, egyébként azért vannak tele 19-20 éves játékosokkal tele, mert az olimpián a 23 éven aluliak játszhatnak, és 3 túlkóros lehet.
10/10 Aanonymus válasza:
Mert nem szereztünk kvótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!