Csak én öregszek, vagy más szerint is ez lesz az utóbbi idők legérdektelenebb olimpiája?
Én 30 éves vagyok, és még mindig lelkes. Sőt, az idő előrehaladtával minden olimpiából egyre többet láttam. A 2000-esnél az időeltolódás miatt is inkább csak az esti összefoglalókat néztem meg. 2004-ben már néztem élőben is, amikor eszembe jutott, de olyan különösebben nem foglalkoztam vele. 2008-ban már minden egyes nap ott ültem a tévé előtt, és sokkal célirányosabban követtem. 2012-ben pedig már több csatorna között váltogattam mindennap, és az interneten is néztem, meg utánaolvastam. És biztos vagyok benne, hogy most is így lesz. A téli játékokkal egyébként ugyanezt az utat jártam be nagyjából.
Én a hangulattól sem félek. A szambahangulat sem zavar, és jól van ez így, hogy mindig más városban és más stílusban tartják. Egyébként meg a két évvel ezelőtti, szocsi téli olimpiától tuti nem lesz rosszabb. Szerintem az volt a mélypont: téli olimpia egy nyaralóhelyen, hó nélkül, a semmi közepén felhúzott totál felesleges, kihasználhatatlan épületekkel, a korrupció miatt a modern játékok történetében leginkább elszállt költségvetéssel, és akkor még a szervezett, állami doppingprogramról nem is tudtunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!