Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért "cseszték" el ennyire...

Miért "cseszték" el ennyire az Olimpiai programot?

Figyelt kérdés

Az úszó döntők magyar idő szerint mindig hajnalban 03:00 -tól 04:40 -ig vannak. Rioban 5 órával van korábban, mint itt Magyarországon, ez azt jelenti, hogy az úszóknak helyi idő szerint este 10 és 11 óra között kell versenyezniük.

Ennek mi értelme van? Az amerikaiak este érnek rá ilyenekkel foglalkozni és hozzájuk lett igazítva, mindenki mással (a versenyzőkkel is) pedig kicsesztek?

2016. júl. 27. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Így volt a Copa Amerikán is,ha nézni akarod,fentleszel hajnalban is.
2016. júl. 27. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Válaszolhatna valaki.
2016. júl. 29. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amerikai a legtöbb szponzor, meg az amerikai tévétársaságok fizetik a legtöbbet a közvetítésekért, így ők diktálnak. Amerikában pedig a keleti parton -1, a nyugati parton -4 óra van nyáron Rióhoz képest. Szóval nekik az az ideális, ha helyi idő szerint éjszaka vannak a versenyek, mert azt így odahaza délután vagy az esti főműsoridőben tudják adni.
2016. júl. 31. 05:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És igen, még Európa is le van tojva. Úszásban legalábbis biztosan. Londonban az amerikaiak kétszer annyi aranyat szereztek, mint Európa összesen, úgyhogy ez az ő sportjuk egyértelműen.
2016. júl. 31. 05:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ilyesmire gondoltam. Bár ez a -1 és -4 óra eltolódás nem is tudom, hogy hogy jött ki a keleti ill. nyugati parthoz :D Érdekes. De ez akkor is borzasztó. Én nem hajnal 03:30- kor akarok döntőt nézni :'(((
2016. júl. 31. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!