A magyarokat miért nem érdekli az Olimpia?
Nem olyan népszerű és divatos mint például a foci.
Egyébként mindenképpen jobb teljesítményt várok az előző olimpiához képest.
Nem láttam a kérdésed, sőt, bevallom nem nagyon nézem ezt a topikot, szóval: a magyar csapattól azt az eredményt várom, amit ilyenkor általában nyújtani szoktak, tehát minden sportoló egyéni maximumát.
A mostani kérdésedre pedig: magyar vagyok és érdekel az Olimpia. Az egyetlen dolog, ami miatt nem várom, az az, hogy miután vége, 2 hét és megint iskola.:D
pedig érdekli, sok ember nézi otthonról vagy éppen az adott helyszínről.
engem speciel nem köt le, de a családból szinte mindenki nézi
Nem kell abból messzemenő következtetéseket levonni!
Így jártál! Ennyi!
Mert a GYK alapjában véve nem egy sportkocsma, ahol az emberek elfilozófálgatnak, hogy hány aranyat várnak, meg ki lesz a verhetetlen, meg a meglepetés...
Erre inkább fórumokat keress
Melyik magyar csapattól, milyen szakágban?...
Így nem is lehet válaszolni.
Engem is érdekel az Olimpia, de mivel egyébként nem vagyok túl jártas sportokban, ezért hiába akarnék filozofálni, ha fogamam nincsen ki milyen formában van, sőt azt sem tudom naprakészen, hogy kik szereztek egyáltalán kvótát.
Ettől még várom, nézem is majd ha tehetem, és mindig nagyon szoktam örülni a sikereknek, de nem vagyok benne nyakig ezekben a dolgokban. Amihez pedig nem értek, ahhoz nem is szoktam hozzászólni, mert csak okoskodásnak tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!