Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A magyarokat miért nem érdekli...

A magyarokat miért nem érdekli az Olimpia?

Figyelt kérdés
pár napja feltettem egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy milyen eredményeket várnak a magyar csapattól, de a kutya nem felelt
2016. júl. 17. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem olyan népszerű és divatos mint például a foci.

Egyébként mindenképpen jobb teljesítményt várok az előző olimpiához képest.

2016. júl. 17. 02:13
 2/12 anonim válasza:
100%

Nem láttam a kérdésed, sőt, bevallom nem nagyon nézem ezt a topikot, szóval: a magyar csapattól azt az eredményt várom, amit ilyenkor általában nyújtani szoktak, tehát minden sportoló egyéni maximumát.

A mostani kérdésedre pedig: magyar vagyok és érdekel az Olimpia. Az egyetlen dolog, ami miatt nem várom, az az, hogy miután vége, 2 hét és megint iskola.:D

2016. júl. 17. 02:14
 3/12 Cortez70 ***** válasza:
70%
Baromságot írsz kérdező. Én pl várom az olimpiát, ahogy sok ember is a környezetemben.
2016. júl. 17. 05:43
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

pedig érdekli, sok ember nézi otthonról vagy éppen az adott helyszínről.

engem speciel nem köt le, de a családból szinte mindenki nézi

2016. júl. 17. 07:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell abból messzemenő következtetéseket levonni!

Így jártál! Ennyi!

2016. júl. 17. 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Van akit érdekel, van akit nem. Engem érdekel az olimpia és amikor lehetőségem van fogom is nézni. Sajnos végig kell dolgozzam azt az időt amikor van az olimpia így az interneten fogom nézni a hírekbe hogy mi a helyzet. Én elvárom a magyaroktól hogy ha már kijutottak akkor okozzanak is valamit.
2016. júl. 17. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Mert a GYK alapjában véve nem egy sportkocsma, ahol az emberek elfilozófálgatnak, hogy hány aranyat várnak, meg ki lesz a verhetetlen, meg a meglepetés...

Erre inkább fórumokat keress

2016. júl. 17. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Az életképtelen, maffiakormány miatt az emberek belefásultak a mókuskerékbe és inkább azzal foglalkoznak, hogy hogy húzzák ki hó végéig és próbálják megúszni, hogy az Orbán Viktor vezette maffiakormány újabb bőrt húzzon le róluk. Kit érdekel az olimpia, ha az országban autoriter diktatúra van.
2016. júl. 17. 10:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Melyik magyar csapattól, milyen szakágban?...

Így nem is lehet válaszolni.

2016. júl. 17. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel az Olimpia, de mivel egyébként nem vagyok túl jártas sportokban, ezért hiába akarnék filozofálni, ha fogamam nincsen ki milyen formában van, sőt azt sem tudom naprakészen, hogy kik szereztek egyáltalán kvótát.

Ettől még várom, nézem is majd ha tehetem, és mindig nagyon szoktam örülni a sikereknek, de nem vagyok benne nyakig ezekben a dolgokban. Amihez pedig nem értek, ahhoz nem is szoktam hozzászólni, mert csak okoskodásnak tűnne.

2016. júl. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!