Mennyi az esélye, hogy Magyarországon lesz a 2024-es Olimpia szerintetek?
Figyelt kérdés
Most néztem a pályázókat...hát mondjuk ha Rómát és Párizst még le is körözzük, de mi van Los Angelessel?
Meg én azon gondolkoztam el, hogy az ország már lassan befullad a saját f*sába, de egy Olimpiát még rendezzenek az adófizetők pénzén? Nem nevetséges ez? Nem akarok senkit megbántani, csak a véleményetek érdekelne! (Csak a nevezési díj 77 millió...)
2016. júl. 14. 22:05
1/2 anonim válasza:
Négy pályázó van, tehát 25% az esélye, hogy MO-n rendezik.
U.I.: ha itt rendeznék akkor bevétel is lenne.
2/2 anonim válasza:
Jelenleg is már vicc tárgya,hogy a vizes vb igazi nyertesei nem az indulók,hanem a építkezés kivitelező.Erre menne ki az Olimpia is.Legálisan lehetne milliárdokat lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!