Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek 20 évesen milyen...

Szerintetek 20 évesen milyen sportot kezdhetnék versenyszerűen űzni?

Figyelt kérdés
Magas vékony alkatú vagyok, màr jó ideje kondizok. Igazàból kis koromban fociztam, ilyen iskolai szinten külön foglalkozàson, de nem voltam annyira jó, hogy komolyabban elkezdjem. Igazàból régi vàgyam vakamit komolyabban csinàlnim Amúgy kosárlabda nagyon jól megy magassàgom miatt, és nagyon pontosan dobok. Ezen kìvül futàs nagyon gyorsan megy. A testépítés is színpatikus, de naturalként komolyabb szintet elérni nagyon sok idő, szteroidot pedig elkerülöm. Ennyi idősen mit érdemes elkezdeni? Vagy màr 10 ébes kortól aktívan kellett volna? Van híres sportoló, aki későn kezdte?

2016. júl. 14. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Sergio Martinez egy volt profi bokszoló 20 éves korában kezdte el a bokszot. Amúgy ha magas vagy a kosárlabda jó lehet neked. Ha kiemelkedően gyorsan futsz akkor atlétikát is érdemes megpróbálnod.
2016. júl. 14. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!