Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hol kezdhetnek el versenyszerű...

Hol kezdhetnek el versenyszerűen Ritmikus gimnasztikázni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Minden álmom, hogy versenyezhessek ritmikus gimnasztikából. Tudom, hogy fájdalmas, és azt is, hogy kemény munka,mert járok egy egyesülethez. De ott már nem kezdhetnek el versenyezni. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan egyesületeket, ahol ilyen idősen még lehetek versenyző. Lemegy a spárgám rosszabbik lábbal is. Oldalspárgám is megvan. Spiccenjárni tudok. Állóspárgát, beledőlős egyensúlyt, oldallábkihúzást, attitude-ot, arabeszkeket /oldal,elől hátul/ tudom. Szóval sok minden megy. De egyszerűen a korom alapján ítélnek meg. Olyan egyesületbe szeretnék átmenni, ahol felmérik, hogy mit tudok es akkor olyan szintű csoportba tesznek. Kérlek segítsetek!
2016. febr. 11. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt most fájó leírni, de elkéstél. Az RG-s lányok 5 éves forma korukban kezdik, és 13 évesen már lassan kifelé mennek, 19-20 éves korukra "kiöregednek". Nem hiszem, hogy van egyesület aki foglalkozik friss 13 évesekkel, bár a C kategória inkább tánc, mint gimnasztika, szóval oda beférhetsz.

Az MTK-sok pénzért mindenkivel foglalkoznak, a Hegyalja meg hajlandó észrevenni a tehetségeket. Már ha pesti vagy.

2016. febr. 11. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2016. febr. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!