Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Autó versenyzés?

Autó versenyzés?

Figyelt kérdés
Szeretnék autóversenyző lenni. Tudom hogy ez nem ilyen egyszerűen megy. Az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjek neki?

2016. jún. 20. 06:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már tudsz írni és még sose versenyeztél akkor rég elkéstél vele. Keress igazi munkát
2016. jún. 20. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Lehetőség, indulsz a gokárttal és szépen felmászol a szponzor létrán

2. Van rá pénzed.

2016. jún. 20. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Amatőr versenyző még lehetsz. Mondjuk nem olcsó mulatság. Kezdetnek keress egy amatőr gokart klubbot ahol lehet bérelni cuccot, aztán vegyél saját cuccot. Később válthatsz feljebb kistúraautóra, abból van MNASZ által szervezett amatőr bajnokság. De az már nem olcsó mulatság, az autót még pár misiből megúszod de egy versenyhétvége majdnem egy misi úgy hogy totál minimálba nyomod. Szóval nem árt mellette egy jövedelmező állás is vagy dúsgazdag szülők.
2016. jún. 20. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha. Ahogy sejtettem. Pénz, hírnév, tehetség ebben a sorrendben. Sajnos 16 évesen ezek még nincsenek meg, illetve reménykedem, hogy a tehetség az igen ugyanis sohasem versenyeztem még rendesen. Gokartozni is csak egyszer voltam, igaz nekem lett a legjobb időm de ez nem elég viszonyítási alap. Minden esetre köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 20. 21:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Ui: Az elsőnek szeretném még mondani, hogy nem pénzkeresés céljából szeretnék versenyző lenni, hanem egyszerűen teljesen beleszerettem az autósportba. Mintha szó szerint szerelmes lennék belé.
2016. jún. 20. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Versenyezz online, jobb mint a semmi :'D
2016. jún. 21. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!