Íjászatban mennyi idő alatt lehet sikereket elérni?
Figyelt kérdés
Mennyi időbe kerül, míg egy versenyre eljuthatok? Természetesen sok gyakorlással..2016. máj. 4. 10:14
11/11 anonim válasza:
Ugyan, nincs mit. Ha érvényes még a kupon éd tetszik, akkor szerintem kezdhetsz akár azzal is :) És de jó neked, ha tudsz célozni... (én nemigen, de hát...)
Nem olyan könnyű megtanulni mindent, persze elsőre nem fog az egész hibátlanul menni! Nem tudom... én az egy évet javasolnám. De ha nagyon ki szeretnéd próbálni, akkor előtte elnehetsz háziversenyetekre (ha van), vagy egy örömíjász-versenyre. De szerintem kicsit bele kell szokni az íjászkodásba, mielőtt versenyezni kezdenél. Szóval továbbra is az egy évre szavazok, mert a jó célzás csak jó technikával éri el igazán a célját, szerintem. Az első verseny még kissé bonyolult lesz, arra készülj fel :D de ez ne tántorítson el tőle.
Kitartást és sok sikert az íjászathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!