Ezek mit jelentenek? (LOVAGLÁS)
A lovardámban verseny lesz, és én eléggé kezdő vagyok, 5 hónapja lovagolok. És hát nem nagyon tudom értelmezni... A VRSZ az versenyszám gondolom, de pl mi az a kezdőben a stílus, vagy, hogy általában melyik versenyszámban mit néznek. Gondolom helyenként változó, meg is fogom kérdezni, csakhogy jövőhét vége fele jutok csak ki a lovardába, addig pedig gyötör a kíváncsiság. Ez a kiírás:
R90-NYITOTT VRSZ - ZEUSZ KUPA
R100-KEZDŐ LOVAS STÍLUS VRSZ
R100- NYITOTT VRSZ
R110-PONTGYŰJTŐ VRSZ 400.000 FORINT ÖSSZDÍJAZÁSSAL!!
és a 400.000 forint összdíjazás mit jelent?
Szia! Először is szerintem inkább a lovak menüben kérdezz, oda járnak a lovasok főleg. :)
Általában 2 féle pontozás van:
Hibaidős: időre megy, a gyorsaság számít
Stílus: 10 pont maxból kapsz pontot a verseny végén, amit a zsűri határoz meg. Nézik az ülésed, segítségadásaid, valahol a ruhát is stb. Idő nem számít.
A kezdőnél van valamilyen korhatár, vagy rajtengedély vizsgás versenyben résztvett ló\lovas nem indulhat.
A nyitott vrszban bárki nevezhet kortól, eredményektől függetlenül.
Az összdíjazás szerintem azt jelenti, hogy a helyezettek között szétosztják, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos!
De amúgy nagyon sokszor eltérnek a szabályok, versenyszámok a különböző helyeken és versenyeken.
Köszönöm a választ!
És szerinted ezek közül valamelyik futószáras verseny? Mert én még futószáron vagyok,mivel csak heti egyszer járok, és ezért kb. 15-ször lovagoltam eddig.
Indulsz? Azta
Maemint mindegyik ugro? Mert mikor toboroztak az embereket, a nemreg osztalyba kerulo embereket is megkerdeztek nem e jon e akik 1-2 hete mentek szabadon
Akkor koszonom szepen! :)
De amugy tenyleg feliratkoztak paran akik odztalyban vannak es meg harom fenyevnyire vannak az ugratastol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!