Van valaki aki mar futott maratont?
Figyelt kérdés
Naponta 6-10 kmt futok es hétvégente 20-25 kmt de mar futottam 30kmt is, mit gondoltok le tudnám futni a maratont ? 20 kmt 1 ora 45 perc alatt futok le az jonak szamit?2016. febr. 14. 16:02
1/3 anonim válasza:
Ha már futottál 30 km-t, a verseny hangulata hozzásegít ahhoz, hogy a további 12 km meglegyen. Szerintem menni fog. 20 km 1:45 alatt már nem sétálós tempó, szintén megalapozza ezt.
Hallottam két mondást a maratonról, szerintem találóak:
- a maraton nem két félmararaton
- a maratoni fele 30 km
2/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi az átlagpulzusod egy ilyen 20 km alatt, a max. pulzusodhoz képest. Ebből lehet következtetni, hogy milyen terhelés mellett viszed véghez ezt a teljesítményt. Hol futsz egyébként? Régen én is futottam kb. ennyit mint te, mondjuk én nem mindennap csak heti ötször, de én is körülbelül 2 óra 45 perc körül futottam a leghosszabb távomat (neked is kb. annyi lehet a 30 km). Mondjuk én sokkal lassabban tettem mindezt, így csak ilyen 22-23 km-t futottam le. De azon kívül változatosan futottam, egészen az 5 kilóméteres távig. Csak azért kérdezem, mert nem gondoltam, hogy vannak még ilyen elvetemültek (csak viccelek :D), mint én, akiket én szoktam látni, azok mind ilyen 0,5 óra, max. 1 óra körül futnak, de az alatt jól kihajtják magukat. (Semmi értelme de mindegy).
3/3 anonim válasza:
Én már futottam. Tavaly húsvétkor nekivágtam, semmi előkészület nem volt, reggel döntöttem el, még izomlázam is volt mert előző nap is futottam meg lábaztam. Fejben döl el az egész. Én itthonról indultam, és 6 margitsziget kört futottam plusz haza, az pont 40km , úgyhogy itt futottam még a patak körül 2 kört. egyszer álltam meg a margitszigeten inni, meg kb 1 perc volt mert a limbósnál vettem még egy sport italt. így lett 3 óra 39 perc. unalmas az tény, de amúgy szerintem simán menni fog ha 30at már futottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!