Hogyan lehetek autóversenyző 20 évesen?
Figyelt kérdés
Az autók, autóversenyzés kiskoromtól lekötött csak nem volt pénz gokardra. Viszont úgy döntöttem bele vágok csak nem tudom hogyan kezdjem el. 20/fiú érettségi előtt. Tudom már késő de manapság azért elég sok lehetőség van.2016. jan. 29. 17:22
1/3 anonim válasza:
Ma sem olcsó mulatság. Keress amatőr gokartos bajnokságokat, van ahol bérelt cuccal is kijön egy verseny 50k-ból.
2/3 veterán vas válasza:
Azt mondják, az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk. Sosem késő belefogni, még a gokartozásba sem.
Sajnos arra fel kell készülnöd, hogy nem kis pénz. Aztán ha végre eljutsz olyan szintre, amikor versenyen is indulhatsz, akkor jönnek a 10 év alatti kiskölykök és borzasztóan lealáznak.
Ha el tudod fogadni, hogy csak hobbi szinten körözöl a pályán, a saját örömödre, akkor fuss neki. Ha viszont "versenyző-véred" van, akkor sajnos nagyon hamar meg fogod utálni.
3/3 anonim válasza:
Auto versenyzes tag fogalom, nem lehetetlen, ahol laksz is van gondolom amatör gokart bajnoksàg. Epiteni is lehet skoda kispolszki remek alapanyag,de ahoz kezügyesség sem àrt, ha kasztnis autók is erdekelnek akkor veszel egy 1200ladât vagy tipus tàrsàt vagy egy magyar 1es swiftet hatsó ülések ajtó kàrpitok ki aztàn tele van a net miket lehet csinàlni aztàn bukócsö es mehetsz a földútra csapatni mikor pàrszor kiszakad a futó mü minden elem horpadt lessz veszed a következöt es indulsz egy amatör sprint versenyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!