12 éves vagyok, kb.155- 160 cm. Hány kg-nak kéne lennie a testsúlyomnak, h normális legyen? (nemcsak normális, hanem talán arányos, vékonyabb kicsit)?
Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 20:19
11/13 anonim válasza:
ezt a minusz 100 meg 110et nem hallottam még de sztem hülyeség. a testtömeg indexet ugy kell kiszámolni, h a magasságot megszorzod önmagával és a kapott eredménnyel elosztod a testsulyodat.olyan 20-25 közötti értéket kell kapnod az a 'normális'aztán 30ig tulsulyos 30 fölött meg nagyon tulsulyos.20 alatt sovány.pl:ha 155 cm vagy akkor 1.55*1,55=2,4025 és 55kg akkor 55/2,4025=22,89 az pl normális. ha fiu vagy akkor ez az érték lehet több de azt nemtom pontosan ez lányokra vonatkozik de ez is csak kb érték függ még a csontozattol is meg sok mindentöl
12/13 anonim válasza:
én nagyon sovány vagyok !! :(:(:(:(
137 cm 12 éves és 26 kg
nem tudom mi bajom lehet de egy osztálytársam meg 12 éves 150 cm és 24 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!