Ti mit gondoltok Paul Walker balesetéről?
Figyelt kérdés
Mert egyik oldalon azt írják, hogy meghalt a másikon pedig azt, hogy lehet, hogy nem is haltmeg. (Mert lehet, hogy nem is ő ült az anyósülésen hanem valaki más.)
Ti mit gondoltok, erről?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 25. 18:29
1/14 anonim válasza:
Á, csak elvisz, meg a zámbódzsimmi terjeszti ezeket a hülyeségeket...
2/14 A kérdező kommentje:
Komoly választ várok.
2015. nov. 26. 18:36
3/14 anonim válasza:
Minek játszaná el a saját halálát? Most egy zs kategóriás ócska akcióhősről beszélünk.Ha így akart nézettséget csinálni az új filmnek mert enélkül garantált bukta lett volna, akkor valszeg megvárja a forgatás végét, meg nem a halálát játssza el csak hogy kómában van meg élet halál közt, aztán a következő részre meg "felépült" volna.
4/14 anonim válasza:
akkor tegyél fel komoly kérdést.
különben is mit keres egy ilyen kérdés a sport topicban?
5/14 A kérdező kommentje:
Héj, Paul Walker egy nagyon, nagyon jó színész/színész volt. És éppen én is azt nem értem, hogy mindek játszaná meg a halálát? Mert igaz, hogy nem lehet tudni mindent a magánéletéről, de szerintem biztosan nem került volna egy olyan helyzetbe, hogy el keljen játszania a halálát. És ha el is játszotta szerintem nem azért, hogy népszerűséget szerezzen magának és a Halálos Iramban 7-nek.
2015. nov. 27. 14:47
7/14 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy hajlandó beismerni bolond ember vagy.
2015. nov. 28. 15:31
10/14 A kérdező kommentje:
Szóval te is elképzelhetőnek tartod, hogy nem halt meg?
2016. febr. 15. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!