LettieSely kérdése:
Érdekelne a véleményetek! Szerintetek jó lenne az ha egyszer a mozikban lenne egy olyan film, ami csak "Paul Walker életéről szól? De persze írhattam volna más elhunyt színészteket is, pl. Robin Williamst Csak Paul számomra mégis más
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 13:18
1/6 anonim válasza:
Hát éppen Paul Walker nem érdekel, de érdekes lehet ilyen film persze.
2/6 anonim válasza:
Paul W. egy noname színész volt, csak a halálos iram filmekben volt főszereplő, de azokat is Vin Diesel vitte el. A haláláig senkit nem érdekelt, még a nevét sem tudták. Elég képmutató vagy kérdező.
3/6 anonim válasza:
Nem nagyon. Elég megnézni a Jobs filmek mutatóit. Pedig őt rengetegen imádták
4/6 anonim válasza:
Engem hidegen hagyna a példádban szereplő mindkét színésznek az életrajzi filmje.
5/6 anonim válasza:
Láttom be kell védenem Pault! Paul volt az egyetlen Hollywoodi ember,aki valaha is érdekelt! Igen vannak ilyenek akik csak a halála után tudták meg,hogy ki az a Paul Walker! De én az előtt is bírtam őt és az sem igaz,hogy Vin vitte el a Halálos iramot,mert együtt vitték el az egész sotozatot! Én mondjuk nem tudok választani közöttük!És,hogy a kérdésre válasszoljakválasszoljak,igen,jó lenne egy ilyen film!
6/6 anonim válasza:
igen, érdekelne:) előttem szólónak van igaza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!