Szerintetek hány éves korig lehet elkezdeni sportolni? Főleg sportolók véleménye érdekelne.
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy az egészséges életért, mert ahhoz sosincs késő, ez evidens. Engem a versenyszerű sportolás érdekelne. 23 éves srác vagyok, és az utóbbi időben kezdett érdekelni komolyabban a sport. Mielőtt ezzel támadna bárki: pont azért teszem fel a kérdést, mert tudom, hogy mennyi munka egy ilyen élet. Rengeteg edzés, lemondás stb, és pont innen fakad a kérdésem. Mivel 30-35 éves emberek még sportolnak versenyszerűen, szerintetek érdemes komolyabban elkezdeni foglalkozni valamilyen sporttal? Nyilván, aki olimpiára megy, ő gyerekkora óta űzi a sportot, mert egy olyan sportkarriert, erőnlétet stb nem lehet 5-10 év alatt felépíteni. Mit javasoltok? A hobbiszintnél komolyabb sportolásnak ebben a korban már nincs sok értelme? (Nulláról kezdeném. Anno kiskamasz koromban úsztam, de versenyekre nem jártam, plusz nem is az a sportág érdekelne.)2015. júl. 8. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!