Hol tudom megnézni, hogy egyes teniszezők mikor fognak játszani legközelebb?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 21:08
1/4 anonim válasza:
eredmenyek.com / tenisz - kiválasztod az embert és ott van a menetrendje.
2/4 A kérdező kommentje:
De nem írja a következő meccsét
2015. jún. 15. 22:22
3/4 anonim válasza:
Vannak alkalmazások telefonra, amiben követni lehet az eseményeket. Amit én láttam (ATP/WTA Live), ott név szerint nem lehetett rákeresni, de az eredményeket, továbbjutókat, meccsek időpontját, helyszínét, állását lehet látni. A Wimbledonhoz készült alkalmazásban név szerint is lehet keresni. De ezeken kívül is biztos van még néhány, talán jobbak is. (Netes oldalról nem tudok.)
4/4 anonim válasza:
Ha a tournamentre gondolsz, akkor azt nem lehet megnézi előre, hacsak a teniszező ki nem rakja közösségi oldalra, hogy valahol indulni fog. Viszont egy teniszező az otthonában és a szülővárosában biztosan indul minden évben, mint például Alexander Zverev Hamburgban, vagy Philipp Kohlschreiber Kitzbühelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!