Schumi autóján mi romlik el legközelebb?
Fritz Valter
nem kötekedésből, de nem a fa húzza, hanem az ág. Szegény embert még az ág is húzza. Schumi szerencséjében én meg már nem bízok. Sztem totál csőd neki a visszatérése. Hogy kár volt e, azt nem tudom, de nem hiszem, hogy ez jól mutat az önéletrajzába...
Nincs itt semmilyen fa, de még ág sem.
Szegény öreg bele is halna, ha végig kéne vezetnie a másfél-két órát versenykörülmények között. Ezért lazán le van zsírozva, hogy valami az első félórában meghibásodik, de lehetőleg olyan, hogy ne legyen javítható, így volt is meg nem is... Lóvé, promó megvolt, pofavizit is, aztán megy pihenni. Érdekes, hogy másokat sokszor 6-8 körhátránnyl is visszaküldenek, mert legalább tesztelnek. Nem igaz, hogy 8-10 percen belül nem lehetett volna megcsinálni a DRS rendszerét, legfeljebb beállítják fixre, oszt szevasz. De hát ez is csak az elméletem igazolja.
De az is igaz, hogy legalább nem csinált még nagyobb balesetet, mert hát ebben a korban az is benne van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!