Szerintetek van esélyem az F1-be kerülni, ha a hivatalos játékokkal naponta játszok, és online versenyeket is szoktam nyerni?
Troll kérdés? Vagy hány éves vagy?:DDDDDDD
Amúgy nem, tudod a gép előtt másabb mint a valóságban. Nagyon kevesen jutnak el az F1-ig. Nagyon kemény fizikai erő kell és agyban is nagyon ott kell lenni. Ja és ami a legfontosabb, sok sok pénz kell hozzá!!! A versenyzők gokárttal kezdik, szóval ha bajnokságokat nyersz gokarttal (nem a netes játékra értem) akkor előrébb vagy egy lépéssel, de akkor is még sok van hátra, tehetség kell hozzá.
A hivatalos játékok nagyon messze vannak a valóságtól. A fizikája erősen le van butítva. De ha még egy rFactorban is állandóan nyernél online profik ellen, akkor sem lehetnél F1-es pilóta. Az arra való felkészülést fiatal korban kezdik, gokarttal, majd komolyabb sorozatokkal. Emellett kell komoly támogatás, és rendkívüli fizikai felkészültség. Hatalmas tehetség, profizmus, és egyebek.
És azért a leggyengébb F1-es pilóták is nagyon profinak számítanak. Azt hiszem, én is nagyon sok faktort kihagytam, de sajna nincs esély egy egyszerű F1-es játékkal karriert indítani.
És ezt ne hasonlítsuk Michelisz Norbi pályafutásához. Ő szimulátoron kezdett és az által fedezte fel Wéber Gabi, de a hivatalos F1 játékok messze vannak a szimulátortól.
rFactor, GP Legends, GTR sorozat, Live for Speed, RaceRoom Racing Experience, Richard Burns Rally, Race 07 csak hogy néhány komolyabb szimulátort említsek.
Szerinted azok a versenyzők akik most a Forma 1-ben vannak, azzal töltötték a gyermekkorukat, hogy f1-es JÁTÉKKAL játszottak?
Szerinted úgy kerültek be a sportba, hogy online versenyeket nyertek?
Igen, mert a jobb játékokban egy rendszer figyeli a teljesítményedet és ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor az adott szponzorcéghez elküld egy jelentést, és fel fogják venni veled a kapcsolatot a játékon keresztül.
A lényeg hogy törekedj arra, hogy minél jobb legyél, és várd a jelentkezésüket.
van esélyed....ha van olyan apukád, mint a Baumgartner Zsoltikának...
...bár annak is ráment inge gatyája mire odáid eljutottak, h egyáltalán szóba kerülhetett az a dolog, hogy ha összeszed a Zsolt 4 millió US Dollárt akkor versenyezhet a Minardinál 6(!) futamot....
..ember!..gondolod, h csak Te nyersz online játékokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!