Most keztem el gyúrni és izomlázam van. Mikor fogja megszokni a testem hogy mindig edzek?
Első vagyok!
Ne haragudj, bocs hogy segíteni akartam!A párom edz évek óta, konditermünk van,(ott dolgozom) így van némi fogalmam a gyúráshoz, veled ellentétben, aki most kezdi, ahogy te is írtad!De ha ekkora bunkó vagy, akkor csak gyúrj nyugodtan bemelegítés nélkül, krémek nélkül ahogy csak tudsz, mert te kemény gyerek vagy, csak majd ne sírdogálj ha izomhúzódásod lesz!
De amúgy szívesen a válaszom, és hogy időt szántam egy kreténre!gondolom normális hangnemben írtam neked, ahelyett hogy azt írtam volna hogy húzz vissza a tornaórára kis kezdő csíra!Ha még azt sem tudod mit kell tenni izomláz esetén!
Üdv: 27/nő
"nem ez az első kondizásom múlt évben is ezt a sportot űztem"
Nemá, hallod, te ilyen kemény vagy? Most tényleg arra a pár hónapos "edzésmúlt"-ra feszítesz? :D hmm.. nemsemmi..
Ha meg azt írtad, hogy viseled a fájdalmat akkor meg minek tetted fel egyáltalán a kérdést?
akkor olyan válaszol,aki csinálja már 1 ideje..izomlázad lesz 1 darabig.a másik,h edzés végén nyújts!
nem jó,h megdolgoztatod az izomcsoportot és felületet,aztán meg elmész haza..nyújtás az edzéshez tartozik.
-brutal fever- ha esetleg nagyon nem bírnád:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!