Elmenjek Spartan Race versenyre?
Tavaly Európában egy versenyt kivéve az összesen elindultam, és nagyon sok olyan embert láttam, akik nem voltak izmosak. Az, hogy sportos-e valaki, az nem az edzettségtől függ, hanem, hogy szeretsz-e mozogni.
Ez nem egy általános értelemben vett verseny, csak az Elite kategóriában van tétje a dolognak.
Ez nem egy versengő, ellenséges dolog, itt mindenki segít mindenkinek, bíztatjuk a másikat, és azt is bevisszük a célba, aki megsérül/teljesen kimerül. Nagyon sok embernek megváltoztatta már az életét ez a versenysorozat, olyan érzést ad, amit semmi más.
Én őszintén bevallom, hogy az első versenyemre úgy mentem, mint bármilyen más futóversenyre: minél jobb helyezést akartam. Aztán a verseny valahol megváltoztatott.
Tavaly Európában egy versenyt kivéve az összesen elindultam, és nagyon sok olyan embert láttam, akik nem voltak izmosak. Az, hogy sportos-e valaki, az nem az edzettségtől függ, hanem, hogy szeretsz-e mozogni.
Ez nem egy általános értelemben vett verseny, csak az Elite kategóriában van tétje a dolognak.
Ez nem egy versengő, ellenséges dolog, itt mindenki segít mindenkinek, bíztatjuk a másikat, és azt is bevisszük a célba, aki megsérül/teljesen kimerül. Nagyon sok embernek megváltoztatta már az életét ez a versenysorozat, olyan érzést ad, amit semmi más.
Én őszintén bevallom, hogy az első versenyemre úgy mentem, mint bármilyen más futóversenyre: minél jobb helyezést akartam. Aztán a verseny valahol megváltoztatott. Nem ellenfélként láttam már az embereket, mert amikor azt éled át, hogy az az ember, akivel előzgetitek egymást visszanyújtja a kezét- amikor látja, hogy beleragadtál a sárba, és a csúszós kezeddel nem találsz fogást a kötélen- és segít kimászni, pedig biztosan tudja, hogy akkor és ott behozhatatlan előnyre tehetne szert.
Csak ajánlani tudom a versenyt (kezdőként a sprintet), és ha van kérdésed akkor nyugodtan írj üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!