Milyen egy gyaloglóverseny? Indulhatnék?
Figyelt kérdés
Szeretek gyalogolni. Gyakran hagyok le az oldaltáskámmal, siető felnőtteket, kocogókat. Szerintem nem vagyok túl gyors viszont sokáig bírok gyalogolni. Egy gyalogló verseny meddig tart? Mert abban a tempóban amiben megyek sokáig bírok. Lenne esélyem? 16/f2014. szept. 4. 19:04
1/3 anonim válasza:
A versenygyaloglás kicsit eltér a hétköznapi gyaloglástól, nézd meg az interneten a szabályait. Egy verseny addig tart, amíg az összes induló beérkezett. Leghosszabb távja 50 km. A legrövidebbet nem tudom. Keress egyesületet a környezetedben, ahol többet is el tudnak mondani, adott esetben versenyző is lehetsz.
2/3 anonim válasza:
Ez a legjobb sport, hogy 30-35 évesen műízületeket kapj. Hát, rajta!
3/3 anonim válasza:
Nem értek a profi távgyalogláshoz, de én is szerettem volna ezt csinálni, csak őket látva a tévében elment a kedvem - attól tartva, amint a fentebbi válaszadó írt. Viszont a tájfutás, túrázás, sífutás pl bejöhet annak, aki amúgy gyaloglásban is jó, és talán ezek változatosabbak, és az ízületeknek sem (annyira) károsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!