VB meccseket vissza lehet majd nézni neten? Vagy élő adásba neten? (vagyis amikor a tv közvetíti akkor)
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 20:49
1/7 anonim válasza:
Biztos lesz ezernyi oldal ahol élőben nézheted neten..
2/7 borcsa90 válasza:
Hol lehet vissza nézni valahol a meccseket, mert marha későn vannak.... köszi előre is!!
3/7 anonim válasza:
úgy tudom van ismétlés az m1-en másnap délután...
4/7 anonim válasza:
lelehet tölteni is? van mikor nem alkalmas a délutáni ismétlés sem :( tettem fel kérdést de valami válaszok miatt törölték...biztos nem lehet rá rendesen válaszolni...
5/7 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták, hogy a windiws media centerben van egy olyan lehetőség hogy fel lehet venni netről a közvetítést. Bocsi ha hülyeséget írtam nekem is csak mondták de mivel nincsa gépemen ilyen nem is foglalkoztam vele nagyon.
2014. jún. 16. 20:27
7/7 anonim válasza:
vissza lehet és a csatornán ahol megy is tudod élőben online nézni. google keresésre kidobja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!