Hogyan tudnék futóként kijutni az olimpiára?
Figyelt kérdés
Sok éve futok már (kb ált. sulis alsós korom óta), versenyeket nyertem. Milyen támogatókat, illetve emberekkel kéne kapcsolatot felvennem, hogy ez a dolog egyeltalán vita tárgya lehessen? Szeretek futni és úgy néz ki tehetségem is lenne a dologhoz, de fogalmam sincs hogyan lehet ebbe belekezdeni, vagy hol kéne. Esetleg ha valaki tudna nekem mondani bármit is megköszönném. 100 méteres futáson gondolkodtam. 18/L2014. máj. 20. 17:56
1/2 anonim válasza:
Indulj el olyan versenyeken aminek rangja is van, ne a körzeti futáson hanem országos versenyeken. Ide rendes csapat nélkül nehéz lesz eljutni.
A másik része: nézd meg az olimpiai szintidőket. Ha azt megfutod akkor lehet esélyed, máshogy nem. (ehhez 13 mp alatt kéne futnod a 100-at, hogy valamit elérj 12 alatti időt érdemes elérni)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. máj. 24. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!