Melyik a kedvenc csapatod az NFL-ből?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 20:32
5/17 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten vagyunk!:)
Steelers 4ever!
2010. jan. 6. 19:48
6/17 anonim válasza:
Green Bay Packers!! De sajnos most kiestek. Mekkora meccs volt...
7/17 A kérdező kommentje:
hát igen, szét izgultam magam azon a meccsen:) Sajnálom, hogy kiestek de az Arizona is megérdemli a továbbjutást.:)
2010. jan. 14. 13:03
8/17 anonim válasza:
San Diego Chargers :)
Tomlinson, Gates, Merriman a kedvencek :)
9/17 anonim válasza:
Pittsburgh Steelers
amúgy a gb-nek kost a defensen ment el a meccs bár voltak olyan bírói döntések amik nem nekik ámbármondom a defensen ment el a meccs nézzük csak meg az arizona td-ket eszméletlen üresek voltak a játékosok!emellett az arizona az első 5 percben összeszedetett két eladott labdát majd a hosszabításban is (bár az facemask volt)kis túlzással azt mondom hogy az arizonanak minden működött tökéletesen a wild cardon.De szerintem a divisonal playoffban nem fognak bírni a new orelanssal,de szoros meccs lehet ha ez a defense most is így működik
szerintem így van :)
10/17 anonim válasza:
amúgy a gb-nek kost a defensen ment el a meccs bár voltak olyan bírói döntések amik nem nekik:kedveztek képtelen vagyok fogalmazni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!