Mi volt kedvenc csapatod eddigi legnagyobb sikere illetve legcsúfosabb kudarca?
Figyelt kérdés
focira gondolok2010. aug. 21. 10:55
1/6 anonim válasza:
Én Chelsea-szurkoló vagyok, legnagyobb siker amire emlékszem 2005-ből a Liverpool elleni 4-1-es győzelem az Anfield Roadon, a legcsúfosabb vereség idén tavasszal hazai pályán a Manchester City elleni 4-2-es vereség.:S:S:S:S
2/6 anonim válasza:
Barcás vagyok, és a legbüszkébb természetesen a Real elleni legendás 5-0-ra :D ill. a tavalyi 6-2-re :D a Bernábéu-ból vagyok :P -
A legnagyobb siker kétségkívül a hat kupa éve, 2009. Megismételhetetlen.
Csúfos kudarc és nagyon rossz élmény a 2006-07-es idény, mikor az egymás elleni meccsek döntöttek és a Madrid lett a bajnok :(
3/6 anonim válasza:
Psv-s vok.A 2009 es tavasz az rémálom volt :S
4/6 A kérdező kommentje:
Na akkor hogy én is válaszoljak :D
Én Újepst szurkoló vagyok, és a legnagyobb siker számomra hogy oda-vissza vertük a Fradit és a Debrecent is.
A legcsúfosabb az előző szezon tavaszi szereplése, amikor zsínorban kapott ki a csapat.
Ahogy látom a válaszolóknak a nagy riválisok legyőzése volt siker. Hát igen :)...
2010. aug. 23. 15:45
5/6 A kérdező kommentje:
*Újpest
2010. aug. 23. 15:46
6/6 anonim válasza:
Manchester United-nek szurkolok. 99-es triplázás és a 2008-as duplázás. Kudarc pedig a Barcelona ellen elvesztett 2009-es Bl döntő. Pedig nagyon jó évünk volt azis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!