Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » F1-ben miért nem ünnepel a...

MeaBea kérdése:

F1-ben miért nem ünnepel a nyertes?

Figyelt kérdés
Hoztak egy olyan szabályt, hogy a nyertes már úgymond "ünnepelhet" a kocsijával szabadon, pörgetheti az autóját füstölhet gumit stb. De se most se két hete nem láttunk ilyet. Miért? Üzemanyag még biztos maradt hisz most is Hamilton spórolhatott a végén. Nem akarják Vettelt másolni? A pillanatnyi fogyasztás szabály nem engedi? Félnek, hogy tönkremehet az autó? Valami más?

2014. márc. 30. 14:05
 1/8 reptoid ***** válasza:
Vettel se csinálta mindig, ahogy a többi győztes sem. El is veszne a varázsa, ha minden futam végén látnánk ilyet. Majd ha valami embertpróbáló futam végén győznek vagy nyernek egy vb-t, felállítanak egy rekordot, akkor majd ünnepelnek. Hamilton most is egy sima rajt-cél győzelmet aratott mindenféle heroikus küzdelem nélkül, szerintem kéztetést sem érzett magában ilyesmire.
2014. márc. 30. 14:20
 2/8 reptoid ***** válasza:
+S
2014. márc. 30. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:

A legutolsó indok miatt nincs nagy ünneplés, nem kockáztatják emiatt az erőforrást, max talán az utolsó futam után.

Az átfolyás verseny végeztével miért számítana pl. gumiégetés szempontjából? :D

2014. márc. 30. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:

#reptoid lehet könnyen nyert de akik kint vannak helyszínen nekik valószínűleg ez az egy verseny amit élőben látnak. Majd nyáron mikor mi kimegyünk akkor is jó lenne látni még ha könnyen is nyerte meg a futamot. De értem amit mondasz.

#3 Ja igaz, az csak a verseny idejére él, hogy mennyit fogyaszthat, leintés után már nem :)

2014. márc. 30. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
kímélik az erőforrásokat.
2014. márc. 30. 18:39
 6/8 anonim válasza:
Spórolni kell mindennel. Gumival, erőforrással, pilótával... :D
2014. márc. 31. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, már tényleg megengedik de minek csinálnák? Ezt már csak úgy fognák fel mint Vettel utánzása.

Meg ilyen sima győzelmek után fölösleges.

Majd ha a világbajnoki címről lesz szó akkor talán majd látunk ilyeneket.

2014. ápr. 1. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Vettel is csak azért csinálta mert már megnyerte a vb-t. Semmit nem számított volna ha kizárják vagy 10 helyeset kap mert bedöglött a motor. Szóval annyira nem kell magasra emelni ezért Vettelt.
2014. ápr. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!