Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi mindent szükséges vinni,...

Mi mindent szükséges vinni, egy 2-3 napos túlélő versenyre?

Figyelt kérdés

4-fős csapatban indulunk, két 18, egy 15 és egy 16 éves.

Kérdésem kizarólag a legszükségesebbekre korlatozódna, mivel nem szeretnénk feleslegesen cipekedni, ugyanis túrazni is kell hegyen-völgyön. Mindannyian maximum 1 hatizsakot viszünk, úgy egyeztünk meg. Valakinek van tapasztalata? Volt ilyen versenyen? Vittetek satrat? Barmilyen tapasztalatot meséljetek! Előre is köszönöm az értelemes valaszokat!:)

2014. márc. 30. 11:01
 1/1 anonim válasza:
Nekem nincs semmilyen tapasztalaton erre vonatkozóan,de én vinnék öngyújtót,ha nem lehet ilyen szikra pattintót,ennivalót(!),sátrat mindenféleképpen vinnék,ha azt nem,legalább hálózsákot(senkinek se kell a tüdőgyulladás),kulacsot,szúnyog,kullancsirtót,és még egy nyílpuskát is ha lehetne:D(én lennék az erdő Darylje),szerintem váltóruha nem kell,csak foglalná a helyet.Egy laza melegítő,póló,azt mennék.Én ezt vinném,remélem nyertek!Sok szerencsét!:)
2014. márc. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!