Ha a gyomromon van a lapot és úgy gépezek lehet bajom?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 15:57
1/7 anonim válasza:
a gépnek lehet baja.
nem tud alul szellőzni,aztán ha túlmelegszik kikapcsol.
2/7 anonim válasza:
Igen, bár nem vagyok elég okos hozzá, hogy megmagyarázzam, de úgy hallottam, hogy egészségtelen, mert olyan sugárzásokat bocsájt ki a laptop (bocsi a fura fogalmazásért), amitől bajod lehet. Én azt ajánlanám, hogy inkább asztalon vagy legalább alátéten gépezz (már van külön erre kifejlesztett alátét, ami hűti a laptopot, hogy ne melegedjen fel túlságosan).
3/7 anonim válasza:
igen, de kedves Tündérlala, a sugárzás a laptop tartón is átmegy. maradjon az asztal, vagy lehet kapni olyan matricát, ami a sugarakat magába gyűjti, Communiguard - nak hívják, és a Cali Vita Electronics árulja. Olvassatok utána. Mellesleg még így is az asztalra szavazok
4/7 anonim válasza:
egyre pocsékabb lesz a helyesírásod tőle.
5/7 VMS válasza:
Ez a sugárzás egy hülyeség. Mármint biztos sugároz - ha nincs bekapcsolva WiFi/Bluetooth akkor kb. pikowattokat, ha be van, akkor se sugároz többet, mint egy mobil telefon, ami akár 2W-ra is képes. Ettől a sugárzástól nem kell fosni, tesztelve van az emberi egészségre. A világűrből összehasonlíthatatlanul nagyobb dózis ér, mivel azt folyamatosan, a nap 24 órájában kapod.
6/7 anonim válasza:
Igen,lehet bajod.Gyomorsülyedésnek hívják.
7/7 hosszúhajú válasza:
most biztos röhögni fogtok, évek óta laptopozom a hasamon és egyetlen mellékhatást tapasztaltam, méghozzá azt, hogy ha túl sokáig van a hasamon, gyomromon, akkor úgy felmelegíti, hogy hasmenésem lesz. Ezért amikor székrekedésem van, akkor ráteszem a hasamra, órákig használom, aztán jön az eredmény. Esküszöm úgy működik nálam, mint egy hashajtó. Ezt idézi elő a hasamra tett meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!