Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerinted a Formula E megverhe...

Szerinted a Formula E megverheti az F1-et népszerűségben?

Figyelt kérdés

Amióta világ a világ az F1 a legnépszerűbb, de évről évre rosszabb. Sok a tehetségtelen fizetős versenyző, az autók egyre gagyibbak.

A Formula E megverheti őket népszerűségben?

[link]

Egész jó lesz a versenyzői felhozatal az autó sem olyan csúnya és nagy a hype körülötte.

Szerinted?

2014. jan. 9. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
nem, a benzingőzt és a motorok hangját nem pótolhatja semmi
2014. jan. 9. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval.

Ha idén megtörne a red bull uralma, vagy nem Vettel lenne a vb akkor máris érdekesebb lenne a sport.

Király kategória és szerintem az is marad.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy veszíthet népszerűségéből, de nem hiszem hogy a Formula-E miatt.

Már nekem sem volt kedvem f1et nézni mikor futamról futamra ugyanaz a versenyző nyer, hogy olyan csapatok mint a Ferrari vagy a McLaren meg sem közelítik a szintet. V6-os motor, dupla pont, évről évre csúnyább autók, Maldonado a Lotusnál..

Az a baj hogy már csak megnéztem a rajtot, és a díj átadást, hogy megnézem ki lett a második...

De több ismerősöm is rajongó volt és már nem nézik vagy csak alig.

Ha most Vettel nyeri az első három futamot, akkor valószínűleg már én sem fogok belenézni.Egyedül Kimi- Alonso páros lenne ez esetben érdekes.

2014. jan. 9. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Most ezt a kérdést azért tetted fel, hogy népszerűsítsd a blogodat?
2014. jan. 10. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Esélytelen. Egyedüli esélye az Indynek lenne de ők meg a béka segge alatt vannak még amcsiban is úgyhogy az F1 marad a helyén. Persze jelentkeztek F1-es pilóták de nem a jobbik fajtából és a kis Andretti se olyan nagy szám mint a felmenői.
2014. jan. 10. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Sok tehetségtelen fizetős versenyző???

Hol?????

Annó civelek is versenyeztek, sokszor több kör lemaradással, most már egészen más a helyzet, ezek kitenyésztett versenyzők, akik az F1 előtt komoly formula autós bajnokságokban méretettek meg. Lehet, hogy nem mind GP vagy forma akárhány bajnok, de egyik sem tehetségtelen.

A másik meg, hogy a fizetős versenyzők régen saját zsebből, vagy a vállalkozásuk profitjából fizettek a csapatoknak, ma már ilyen nincs, szponzorok vannak, amik támogatnak pilótákat, de melyik sportban nincs ez így? És ha már itt tartunk, Alonso kicsoda micsoda is "fizette be" a Ferrarihoz? ... ööö a Santander??? Tehát akkor ő is fizetős?? DEHOGYIS!

2014. jan. 13. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Formul E az F1-ből kiszorult (vagy be se került), parkolópályákra állt pilóták mekkája lesz

én támogatom a sorozatot, nem lesz ez rossz, bár a hangot szokni kell, de talán még arra is csinálnak megoldást (nem lehetetlen az se)

a városi versenyeknek meg pro és kontra része

pro: emberközeli

kontra: mint anno champ car... előzni? háááááát... :DD

de én mint pályabíró, azt mondom... kers kesztyű nélkül nem nyúlnék hozzá :DDDDD

2014. febr. 3. 13:06
 7/10 anonim válasza:
Szerintem csak akkor lesz népszerübb amikor elfogy az összes kőolaj XD
2014. febr. 21. 21:29
 8/10 anonim válasza:

Pont ezt akartam mondani :D Előbb utóbb elfogy a kőolaj vagy olyan drága lesz a kitermelésre hogy nem fogja megérni kitermelni még az F1-es autóknak sem! Na akkor csak Formula E lesz amit előszeretettel el fognak baszni akkor :S

F1-el is ez van,ha már előzől és véletlen hozzá érsz a másik versenyzőhöz büntetnek ezerrel,csomó idióta undorító szabályt vezettek be aminek hála 50 millió nézőt veszített! Bár 450 millió néző mindig nézi,de gondold csak el hogy ha hozzák a sok idióta szabályt,és továbbra is ennyire szorongtatják a pilótákat meddig lesz ilyen "menő"? 1 év alatt 50 millió nézőt vesztett,következő évbe ismét aztán így tovább,végén nézi 50 millió ember aztán befuccsol mert nem ér meg az egész.F1 már a pénzről szól,idióta pilóta megszórításokkal idióta szabályokkal stb...Remélem a Formula E-t nem basszák el,itt érdekes módon hoztak 10 szabályt és csókolom.

[link]

Itt megtekinthető,mindenki majdnem egyenlő esélyekkel fog indulni és végre olyan lesz mint régen az F1! Hogy a pilótán múlik ki nyer nem a mérnökök játékán!

1 motor 1 váltó 1 akkumulátor csomag,trükközni nem tudnak.

Sokan leszólnák még a Formula E-t de ez is fejlődni fog,gondoljátok el ha már az első kocsik 3mp alatt százon vannak és 225km/h a végük akkor mi lesz 5 év múlva? Simán hozhatják azt a teljesítményt izomból,mint az F1 különböző szél elterelésekkel stb...

Hangjuk meg van,kicsit olyan futurisztikus kicsit hasonlít egy vaszászgép hangjára,vagy olyan mint a Nigth Riderben a KITT hangja :D

Minden esetre már várom,biztos jó lesz majd,amúgy is az elektromos motorok hatásfoka sokkal jobb,nem keletkezik hő tehát nem kell ezzel szarakodni,továbbá a teljes nyomatékát képes leadni 1km/h-nál is,nem mint a belső égésű motor aminek megfelelő tartományban kell járnia hogy a nyomatékot le tudja adni.

2014. júl. 26. 20:41
 9/10 anonim válasza:
közvetítés: [link]
2014. okt. 17. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Megvetette a lábát a motorsport világában a Formula E, de tíz évvel a kérdés kiírása után a népszerűsége sehol nincs az F1-hez képest.
okt. 25. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!