Az f1 vagy indycaros versenyzők a jobbak?
Figyelt kérdés
Azt szokták mondani hogy az f1 az autók versenye az indycar meg a versenyzőké. Na de hol jobbak a versenyzők?2014. jan. 8. 13:44
11/15 anonim válasza:
Ezt miből szűrted le?
Szeretnék én olyan tehetségtelen lenni. :)
Én se bírom, de tény, hogy a 2009 után debütáló pilóták közül egyedül neki van futamgyőzelme, akkor ezek szerint tele van tehetségtelen senkikkel az F1. Végülis, nézőpont kérdése minden...
12/15 anonim válasza:
Maldonado az f1-hez képest tehetségtelen, persze egy átlag emberhez képest tehetséges.
Maldonado szinte csak a pénzéért van az f1-ben, valami olajvállalat támogatja.
Ott van Hülkenberg na ő egy tehetség, megérdemelte volna Maldonado helyét a Lotusnál, kidrült volna hogy egy jó autóval mire képes.
13/15 anonim válasza:
Hulk szerintem egy kicsit túlértékelt.
14/15 anonim válasza:
Lehet, de ha egyszer kap egy jó kocsit akkor kiderül.
15/15 anonim válasza:
Az Indysek összességében jobbak szerintem. Mindkét sorozatban vannak uborkák de az utóbbi időben az F1-bn nagyon lement a színvonal míg az indyben nőtt. Motanra simán jobb a mezőny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!