Az f1 vagy indycaros versenyzők a jobbak?
Ez jó kérdés.. 1957-ben és'58-ban volt a Race of Two Worlds ahol F1-esek és IndyCar-osok versenyztek.
Én nem nézek IndíCar-t, egy versenyző nevet sem tudnék mondani,Európában nem népszerű, viszont az F1 Amerikában is próbálkozik. Annyit tudok hogy több F1-es is oda megy ha már az F1-be nem kell. Meg hogy van pár ovál pálya.
Szóval a kérdésed láttán inkább utána néztem és olvastam, a legtöbb vélemény az volt hogy a Forma-1esek jobbak. Az ok leggyakrabban az volt hogy technikásabb, a pálya és maga az autó vezetése is.
Bocs ha nem sikerült értelmesen válaszolni :D
Fura én azt hallottam hogy az indycarban nehezebb vezetni mert ott vannak szűk utcai pályák, reptéri pályák, hagyományos pályák, rövid oválpályák, középhosszú oválpályák, meg superspeedwayek. Míg az F1-ban csak épített pályák vannak meg 1 igazi utcai pálya.
Meg az Indys kocsikat a nehezebb vezetni mert erősebb, nehezebb és ni ncs sem szervo sem semmiféle elektronikai kütyü. Persze ettől a versenyzők nem biztos hogy jobbak.
Sok mindent mondanak, de az biztos hogy F1-es versenyzők is megállják a helyüket az IndyCarba.
Mivel magamtól nem nagyon tudok az IndyCar-ról, így kerestem képet a kormányokról.
IndyCar:
Forma-1:
Látszik, hogy az F1-es technikásabb, tele van gombokkal, vajon nem nehezebb épp ezért kezelni? Vagy inkább az IndyCar-ost nehezebb kezelni, mert nem segíti technikás cuccok?
Egyébként nehéz volt IndyCar-os kormány találni, úgyhogy remélem tényleg az : )
amúgy játékkormány amit beraktál, az igazi így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!