Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az f1 vagy indycaros versenyző...

Az f1 vagy indycaros versenyzők a jobbak?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani hogy az f1 az autók versenye az indycar meg a versenyzőké. Na de hol jobbak a versenyzők?

#F1 #autósport #IndyCar #Forma-1 #autóversenyzé
2014. jan. 8. 13:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
F1
2014. jan. 11. 14:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés.. 1957-ben és'58-ban volt a Race of Two Worlds ahol F1-esek és IndyCar-osok versenyztek.

Én nem nézek IndíCar-t, egy versenyző nevet sem tudnék mondani,Európában nem népszerű, viszont az F1 Amerikában is próbálkozik. Annyit tudok hogy több F1-es is oda megy ha már az F1-be nem kell. Meg hogy van pár ovál pálya.

Szóval a kérdésed láttán inkább utána néztem és olvastam, a legtöbb vélemény az volt hogy a Forma-1esek jobbak. Az ok leggyakrabban az volt hogy technikásabb, a pálya és maga az autó vezetése is.

Bocs ha nem sikerült értelmesen válaszolni :D

2014. jan. 11. 20:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Fura én azt hallottam hogy az indycarban nehezebb vezetni mert ott vannak szűk utcai pályák, reptéri pályák, hagyományos pályák, rövid oválpályák, középhosszú oválpályák, meg superspeedwayek. Míg az F1-ban csak épített pályák vannak meg 1 igazi utcai pálya.

Meg az Indys kocsikat a nehezebb vezetni mert erősebb, nehezebb és ni ncs sem szervo sem semmiféle elektronikai kütyü. Persze ettől a versenyzők nem biztos hogy jobbak.

2014. jan. 13. 08:21
 4/15 anonim ***** válasza:

Sok mindent mondanak, de az biztos hogy F1-es versenyzők is megállják a helyüket az IndyCarba.

Mivel magamtól nem nagyon tudok az IndyCar-ról, így kerestem képet a kormányokról.

IndyCar:

[link]

Forma-1:

[link]

Látszik, hogy az F1-es technikásabb, tele van gombokkal, vajon nem nehezebb épp ezért kezelni? Vagy inkább az IndyCar-ost nehezebb kezelni, mert nem segíti technikás cuccok?

Egyébként nehéz volt IndyCar-os kormány találni, úgyhogy remélem tényleg az : )

2014. jan. 13. 10:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez csak azt jelenti hogy az F1 tele van elektronikai kütyükkel amik a vezetést segítik.
2014. jan. 13. 10:26
 6/15 A kérdező kommentje:

amúgy játékkormány amit beraktál, az igazi így néz ki:

[link]

2014. jan. 13. 10:29
 7/15 anonim ***** válasza:
F1-es versenyzők jobbak. Indycarba még egy kiöregedett Sato is labdába tudott rúgni. Persze ott is elég magas szintű a felhozatal.
2014. jan. 14. 18:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Az F1-ben meg egy Maldonado az kb méggázabb.
2014. jan. 15. 08:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Maldonado miért is gáz????
2014. jan. 15. 12:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Mert egy tehetségtelen versenyző.
2014. jan. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!