Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért válalta be ezt a küzdelm...

Miért válalta be ezt a küzdelmet Erdei?

Figyelt kérdés
Vajon mire kell neki a pénz,hogy a másik súlycsoportból lévő boxolóval küzdött meg?
2009. nov. 22. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Látszik, hogy nem foglalkozol boksszal.

Mivel nem szerveztek neki VB meccset elvették az övét. Ez nem az ő hibája volt. Az egyetlen lehetőség, hogy visszajöjjön és meccse legyen vagy egy noname meccs, vagy egy súlycsoporttal feljebb menni. Feljebb ment.

Megmutatta mit tud, most lesz meccse a saját sulycsoportjában is.

2009. nov. 22. 00:43
 2/6 A kérdező kommentje:
.....nem tudom hogy elfogadjam-e a válaszodat?! szerintem más is van a háttérben,,,,?
2009. nov. 22. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:
jajj de gyanakvó vagy.inkább légy rá büszke magyar létedre..nem mindegy neked h.miért csinálta???
2009. nov. 22. 07:43
 4/6 A kérdező kommentje:
....honnan tudod hogy magyar vagyok? - meg mindenkinek van véleménye nem csak a Magyarországiaknak
2009. nov. 22. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az magyar, aki magyarul beszél. Tök mindegy, hogy hol lakik. (Legalábbis a mi, magyarországiak felfogása szerint)

Egyébként első vagyok és tényleg ez volt az ok. Nem boxolhatott volna többet, mert nem szerveztek neki meccset. Közben az Universum átjátszotta az övét egy német srácnak.

Annak szerveznek meccset, akire tv-szerződést tudnak kötni, akit néznek az emberek. A ZDF már nem akart rá szerződést kötni. MOst majd fog, mert mutatott egy jó meccset.

A saját üzletéből jól eléldegélhet, de ő boxolni szeret. A bokszolók nagy része akkor is bokszolna, ha nem lenne pénz, nem ez a mozgatórugó.

2009. nov. 22. 11:27
 6/6 yayoy ***** válasza:
Az Igazi ok az volt hogy van ez a Jurgen Braehmer ugyebár Universumos ahogy Zsolti volt és hogy ne verje Jurgent Zsolti(mert a németek kedvence volt Braehmer) ezért elvették az övét stbstb DE Zsolt vissza akart menni WBO ba de azt nem engedheték mert akk verte volna a Braehmert ezért nem adtak neki ellenfelet de álíttólag idén még fog boxolni Zsolt VILÁGKLASSZISOK ellen mint Pl. Garay stb.
2010. júl. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!