Kimi és Alonso a Ferrarinál! Mire számítasz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 15:08
11/21 anonim válasza:
Ne a pontokat nézd kérdező... 2008-ban egy rakás pech érte Raikkonent, de ha te Alonsos vagy, akkor most hiába kezdem el magyarázni.
12/21 anonim válasza:
sztem Kimi fogja nyerni a házon belüli csatát a szezon végén... amúgy én botrányos évre számítok, mert Alonso nem fogja tudni elviselni ha Kimi legyőzi őt, ő viszont nem fog 2. számú pilóta lenni, abban biztos vagyok
kb. mint 2007-ben a McLaren-nél Alonso-Hamilton páros...
13/21 anonim válasza:
Szerintem Kimi nem fogja vállalni a másodhegedűs szerepet Alonso pedig ezt nem fogja elviselni egy idő után úgyis megy valamelyik lásd. Alonso-Hamilton 2007
Arra vagyok kiváncsi hogy kilesz az első számú végül is Alonso nem volt még a Ferrarinál vb Räikkönen viszont igen.
14/21 anonim válasza:
Amúgy Vettel és Alonso nagyon jól mutatnának egy csapatban :)
15/21 anonim válasza:
Alonso sem idén, sem a következőkben nem lesz világbajnok így a Ferrarinál. :D Kimi nem egy csicskagyerek, nem égeti le magát hogy segítgesse. Ha azt vesszük, kinek van nagyobb esélye év végén távozni, akkor Alonso. El fog kezdeni hisztizni mint a kishúgom, amikor Kimi majd sorra elveri, mert nem tud veszteni..
16/21 A kérdező kommentje:
Elég elfogult vagy M.K.O, ha azt hiszed, Kimi majd sorra elveri.
2013. szept. 12. 08:05
17/21 anonim válasza:
Alonsonak lőttek. Kül meg Kimi jobb fej. Kár, h ott hagyja a Lotust, jövőre verné vele a Ferrarit. Szer ez egy rossz lépés tőle... gyenge kocsi lesz jövőre a Ferrari. Azok lesznek ászok, akik Renault, Honda meg Merci motorral süvítenek. Ezeknek a gyártóknak vannak tapasztalataik az ilyen kis turbó motorokról. Kár, h a bmw nem száll be. Annó az ő motorjuk volt az ász turbóval, amit később a FIA be is tiltott. :D
19/21 anonim válasza:
sztem baumgartner megy 2015ben a ferrarihoz.. kimi meg elmegy ralizgatni kb oda való..alonsot nem fogja verni ez teljesen bizonyos.. 2008ban is a retek masza is kettékurta a kis száját
20/21 anonim válasza:
Ja, ahogy Hamilton is a kicsi Csalonzot 2007-ben, Hami első F1-es évében. :) És még Alonsot istenítik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!