Miért van az, hogy a négerek olyan gyorsan tudnak futni?
Figyelt kérdés
Atlétikai versenyeken a ghánai, kenyai stb. néger futók nagyon jól teljesítenek.2008. jún. 30. 11:25
11/16 anonim válasza:
Mert kicsi korukban megtanultak futni az elefánt,tigris, orsozlán... elől :D :P
12/16 anonim válasza:
Nekem a baratom tanzaniai, bar nem vilagbajnok futo, de kosarazik, es elmondta, hogy 5-6 eves koruktol napi 5kmt futottak a suliba meg utana 5ot haza, mert ott ez igy megy.Amugy sztem az oroszlanokat meg hasonlokat mar nekik kell keresgelni manapsag :)
13/16 anonim válasza:
Természetes szelekció. Az éli túl, aki elfut az oroszlán elől. Amúgy meg van valahol egy cikk, ahol leírják, hogy más a combizmuk.
14/16 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, annyival egészíteném még ki, hogy a feketéknek általában véve is erősebb a fizikumuk és strapabíróbbak. Nem véletlen, hogy az amerikai bevánorlók, ültetvényesek is inkább a távoli Afrikából "importálták" rabszolgáikat, minthogy a helyi indiánokat fogták volna munkára. A feketék egyszerűen sokkal jobb munkaerőt jelentettek.
15/16 anonim válasza:
de hány jó néger úszót látsz?:P:D ez is csak egy disney filmben valósulhat meg:DDD
16/16 anonim válasza:
itt egy jó néger úszó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!