Van itt olyan aki versenytáncozik? Pár kérdés lent.
Én 6 évesen kezdtem, és ez lesz a 7. évem,hogy egyfolytában járok, 2 éve abbahagytam a jazz balettot, de arra 8 évig jártam, a társastánccal együtt. Társastáncolni azóta is járok. Milliónyi versenyen voltam már. De amúgy a versenytáncos és a társastáncos közt van azért némi különbség. Mert a versenytáncos az komolyan, sportként űzi, nem pedig csak pl pár hónapos tanfolyamként. Amúgy olvastam olyanokat is itt, hogy tízen pár évesen akarják elkezdeni a versenytáncot. Aki már rég tudja, hogy versenytáncos akar lenni, az már nagyon fiatalon kezdi. Szóval ebbe nem lehet csak úgy beszállni. És ebből következik az, hogy egy versenytáncos természetesen milliónyi versenyre elmegy. Amiről te beszélsz, az szerintem csak társastánc,egy tánc egyesületnél, néha versennyel. De persze nem csak a versenyzőknek van verseny, van tánciskolás és versenykönyves táncverseny. A tánciskolásra egy sima társastáncos megy. Versenykönyvesre pedig a versenytáncos.
Szóval a versenytánc sokkal komolyabb, mint amire te gondolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!