Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Van itt olyan aki versenytánco...

Van itt olyan aki versenytáncozik? Pár kérdés lent.

Figyelt kérdés
Hogy kezdtétek,hogyan,meddig csináltátok és versenyen voltatok már?
2013. júl. 28. 21:42
 1/5 anonim válasza:
Milyen versenytáncra gondolsz. Én mazsorettre járok 3 éve és 2 versenyen voltunk.
2013. júl. 30. 23:10
 2/5 A kérdező kommentje:
társastánc
2013. júl. 31. 21:58
 3/5 anonim válasza:
Beiratkoztam és elkezdtem egy egyesületnél, ennek már 8 éve és azóta megállás nélkül, szinte majdnem minden hétvégén verseny van. :)
2014. jan. 24. 23:09
 4/5 babóca14 válasza:
tavaly kezdtem a társastáncot, csak azért, hogy fogyjak, csak a tánctanáraim mondták , hogy jó a mozgásom, és közben én is beleszerettem a sportba...:) azóta rendszeresen lépek fel, formációkban is , és szólóban is, szeptemberben lesz az első versenyem, most szombaton pedig az egyesületem 10. évfordulója, amin szintén fellépek:) a suliban tanítok 4. 5. 6. osztályosokat is órarenbe beépítve. a táncot én egész életemre rávetítem és minden korban szeretnék majd táncolni:)
2014. máj. 15. 18:23
 5/5 anonim válasza:

Én 6 évesen kezdtem, és ez lesz a 7. évem,hogy egyfolytában járok, 2 éve abbahagytam a jazz balettot, de arra 8 évig jártam, a társastánccal együtt. Társastáncolni azóta is járok. Milliónyi versenyen voltam már. De amúgy a versenytáncos és a társastáncos közt van azért némi különbség. Mert a versenytáncos az komolyan, sportként űzi, nem pedig csak pl pár hónapos tanfolyamként. Amúgy olvastam olyanokat is itt, hogy tízen pár évesen akarják elkezdeni a versenytáncot. Aki már rég tudja, hogy versenytáncos akar lenni, az már nagyon fiatalon kezdi. Szóval ebbe nem lehet csak úgy beszállni. És ebből következik az, hogy egy versenytáncos természetesen milliónyi versenyre elmegy. Amiről te beszélsz, az szerintem csak társastánc,egy tánc egyesületnél, néha versennyel. De persze nem csak a versenyzőknek van verseny, van tánciskolás és versenykönyves táncverseny. A tánciskolásra egy sima társastáncos megy. Versenykönyvesre pedig a versenytáncos.

Szóval a versenytánc sokkal komolyabb, mint amire te gondolsz.

2014. okt. 4. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!