Szerintetek Alonso lessz még valaha világbajnok?
Figyelt kérdés
tavaly se nyert elötte se..a Ferrari egy kaka...néha még Massa is jobb nála..Nem kezd már kiöregedni?2013. júl. 7. 20:00
1/10 anonim válasza:
Ebben az évben már biztos nem... Egy ilyen Ferrari-val nem tudna Vettel előtt végezni folyamatosan, és szerintem nem olyan jó most Alonso, mint tavaly, bár tavaly be kell vallani, hogy sok volt a szerencséje. Jövőre sok változás lesz, akkor majd meglátjuk.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is attol félek hogy idén már nem..de jövöre nem fog kiöregedni? vagy nincs olyan hogy sose nyer és a sok kudarc tönkreteszi?
2013. júl. 7. 20:04
3/10 anonim válasza:
Még egyszer sem raktak alá versenyképes masinát a Ferrarinál ahhoz képest szinte mindig a VB-ért harcol. Értelemszerűen ha a Ferrari kicsit össze kapja magát simán nyerhet. Utóbbiban viszont nem vagyok biztos hogy megtörténik az elkövetkezendő években.
4/10 anonim válasza:
Persze, 32 évesen kezd kiöregedni... B#azdmeg a Mansell 38 évesen lett világbajnok.
Alonso jól megy, csak most kicsit rosszabb a ferrari mint tavaly. De még így is bőven esélyes. Elvileg 2016-ig marad a Forma 1-ben, tehát még van 4 évada. Az alatt 1-t még nyerhet, de lehet kettő is becsúszik. Aztán lehet nem sikerül neki. A Ferrari nem rossz autó, akkor ha az kaka akkor mit mondasz a Mercedesre, a FI-ra vagy a Sauberre (és akkor még a jobbakat mondtam).
5/10 anonim válasza:
De csak nézz egy kicsit félre, ha már a kiöregedésnél tartunk. Webber 34 évesen nyomta le a pályafutása legjobb évét, még sokáig a legesélyesebb volt a vb címre. A másik meg lehet h*ülyén fog hangzani, de idén se rossz. Főleg év elején volt nagyon jó, és szerintem a maláj futam történései után és a kínai nagydíjon történő kiesés után kicsit tele lett a töke és feladta. De még így se olyan botrányosan rossz, pedig 37 éves. Azt meg ne mond hogy egy ilyen autóval bárki tudna így menni, mert én Badoertől kezdve, Fisichellán át, Nakajima, Piquet és még sok névvel bezárólag már láttam hogy lehet a csapattársak közt ég és föld különbség, és azért a red bullnál nem ez van.
6/10 anonim válasza:
Még lehet világbajnok de valami már nem a régi nála se. A tavalyi brazil futam óta olyan hitevesztetté vált.
7/10 anonim válasza:
2015-ig van szerződése amit 2016-ig meghosszabbíthatnak ha jól teljesít de szerintem 2016-ra érkezik Vettel.Amúgy szerintem még lehet 1x vb.Jövőre nagy szabályváltozások lesznek és lehet hogy a Ferrari profitál ebből a legtöbbet.
8/10 anonim válasza:
Biztos nincs kiöregedve... Schumacher ilyenkor élte fénykorát, sőt talán mindenki kb. ebben a korban éri el a maximumot, hiába mondják a fiatalokra, hogy gyorsak stb.. ha egyszerűen nincs tapasztalatuk, ilyen pl. Grosjean is, meg még jó páran. Ott van pl. a monaco-i nagydíj, azt 2 újonc biztos hogy nem úszta volna meg ütközés nélkül amit Hamilton és Webber csinált. Alonso is tudja nagyon jól, hogy mi a határ, és még mindig gyors, szóval 1 jó autóval majd még lehet VB.
9/10 anonim válasza:
Eddig úgy tűnik, nem, de újra aktuális a kérdés.
10/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! (Ez szakszervezeti összejöveteleken is gyakran bevált.) :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!