Mark Webber lehet/lesz valaha világbajnok Formula 1-ben?
(Indokkal, hogy miért igen vagy miért nem)
Figyelt kérdés
Ő a kedvencem már 2009 óta jó pilóta csak kezd kiöregedni.Már lehetett volna világbajnok csak a RudBull Racing Vettel-t tartotta jobbnak vagy inkább pártfogolták sok pontot elvettek tőle Vettel miatt ez ugye a 2010-es évre értendő mert elismerem 2011 abszolút favoritja Vettel volt tisztán emlékszem hogy 2010-ben Webber és Vettel ugyanannyi ponttal vágott neki a nagydijnak de Webber-nek át kellett adni Vettel-nek az első helyet.
2012. ápr. 27. 20:50
1/8 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek, hogy VB-t fog nyerni. Én is nagyon bírom, (azért nem kedvenc) de mivel a RB-nál Vettelt nyomják, és ha Mark el is menne attól a csapattól, nem hiszem, hogy élcsapatba tudna szerződni.
2012. ápr. 28. 09:19
2/8 anonim válasza:
Egyszer nem kellett átadni a helyet Webbernek. Az Angol Nagydíj volt ami kifogásolható de mint utólag kiderült az csak Webber hisztije volt. Vettel technikai balszerencséi miatt voltak olyan közel egymáshoz, az év végét meg tökéletesen elszúrta Webber. Az Olasz nagydíjtól kezdve nagyon fölé nőtt Vettel. Szingapúrban Vettel végig harcolt a győzelemért, Webber csak kullogott utána Korea-ban Webber egy hülye hiba miatt eldobta a vasat, vettel meg a végéig vezette a versenyt a motorproblémáig. Japánba Vettel simán behúzta a győzelmet, majd Brazilba és Abu Dhabiban is. Egyszerűen csak kiderült év végére hogy Webbernek összejöttek a dolog ezért volt annyira elől, persze nem rossz pilóta de nem tartozik az elsővonalba. Jelenleg azt Hamilton-Button-Alonso-Vettel és Räikkönen alkotja.
2012. ápr. 28. 10:09
3/8 anonim válasza:
Tartósan felül kellene kerekednie Vettel-en, hogy legyen esélye. Amíg Sebastian hozza a jobb eredményeket, addig a csapat sem fog teljes erővel Mark sikeréért dolgozni. Ehhez persze az is kell, hogy Vettel visszaessen és akkor még nem említettem a többi élcsapatot.
Webberben szerintem megvan a tudás (még ha talán nincs is benne a top 5-ben), csak a kivitelésbe csúsznak hibák, illetve rosszkor van rossz helyen. Amúgy az egyik legjobb versenyautóban ül, szóval ezen nem fog múlni.
2012. ápr. 28. 10:42
4/8 A kérdező kommentje:
Hát azért 2010 Vettel-t rendesen tákolták és Webber jó volt de azokkal a pontokkal amelyeket elvettek Webber-től Vettel miatt Webber világbajnok lett volna.Szerintem benne van a top 3-ban.Vettel-nek sokkal jobb autót raktak össze a mérnökök az év 2dik felében azért volt annyival jobb.
2012. ápr. 28. 10:49
5/8 anonim válasza:
Nem lesz.
1. Már viszonylag öreg és a RedBull-nál jobb autó nem fog kapni, amíg pedig ott van Vettel-t nem fogja tudni legyűrni. Nem azért mert Veti olyan faszagyerek, hanem mert fiatalabb, lehet rá építeni és a csapat német/osztrák vezetése is őt helyezi előtérbe. Aki azt mondja, hogy ez nem így van az egy idióta.
2. Most rengeteg a jó pilóta-jó autó párosítás, így kisebb az esély. Hamilton, Button, Vettel (az előbb említett okokból) de szerintem még Roseberg és ha szerencséje van még Alonso azzal a tragacs ferkával is esélyes lehet, de ott tényleg csak Alonso személye miatt. És akkor nem beszéltünk arról, hogy Raikkonnen múlt héten a 11. helyről majdnem bezúzta Vettelt is, ami valljuk be nem a csodafiún múlott, hanem a gumikopáson és a boxutcán. Na most akkor ezek mellett 35 évesen, lényegében második számú pilótaként vb-t szerezni, sztem kisebb csoda lenne.
2012. ápr. 28. 11:26
6/8 anonim válasza:
Webber mezőny egyik legjobbja, de soha nem lesz világbajnok, mert a Red Bullnál versenyzik.
Ott meg Vettel a puncsos. Nem kapja meg ugyanazokat a feltételeket, máshova meg már nagyon nem tudna elmenni, mert erősen be van fagyva a pilótapiaca top csapatoknál. Szóval lelépni nm nagyon tudna, ott meg ahol van nem engedik hogy elől legyen, innentől sok jóra nem számíthat.
2012. ápr. 28. 15:36
7/8 anonim válasza:
Szerrintem nem lesz, mert már pár év múlva visszavonul és nem engedik őt nyerni.
2012. máj. 1. 11:10
8/8 anonim válasza:
Webber nem rossz versenyző,de nem is világbajnoknak való. 2010-ben a szerencséjének köszönhette,hogy az utolsó futamokon is esélye volt. Vettelt rengeteg technikai malőr akadályozta, de ha nem volt gond az autójával simán Webber előtt volt általában. 1x volt egy 2-3 futamos hullámvölgye,de azon kívül mindig gyorsabb volt mint Webber.Webbernek sohasem kellett átadnia a helyét, pont arról volt szó a Japán nagydíjon,hogy Vettelnek kéne átadnia Webbonak,mert Marknak több pontja volt. Így viszont esélyesek voltak mind a ketten és még szerencse,mert Abu-Dhabit nagyon elszúrta Webber...rossz volt nézni.Szerintem nem volt akkor még sorrend köztük,de ha lett volna is,érthető,hogy Vettelt támogatják. Ő még most is csak 24 és az egyik legnagyobb tehetség. Webber sosem lesz világbajnok,inkább örülhet neki,hogy egy győzelemre képes autóban ülhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!