Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Idősebb korban (20) el lehet...

Idősebb korban (20) el lehet még kezdeni új dolgokat tanulni? Pl autóversenyzés

Figyelt kérdés

Lehet hülyén fog hangzani, de imádom az autókat, az autósportot, legszívesebben én is versenyző lennék, DE...az autószereléshez nem sokat értek, és a vezetésben is max annyi tapasztalatom van amit a forgalomban töltöttem, + ~500 óra szimulátor játék, de érzem, hogy ha rendesen gyakorolnék, menne.

De amikor bekapcsolom a sportcsatornákat, látom hogy a 16 évesek már nyerik a versenyeket Forma3000 ben, és oda meg úgy lehet bekerülni ha előtte már bajnok vagy gokartban stb... de még a 125 cc-s motogp ben is a 16 évesek nyernek örökké.

Késő lenne már ezeket mind elkezdeni tanulni, nem? Már "túlkoros" vagyok én ehhez a sportághoz, mert mire elérném ezeket az eredményeket már tényleg túlkoros lennék.

(az anyagiakat most ne vegyük figyelembe)

2013. júl. 6. 04:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ezen filozofálgatok és lenne rá motivációm is :D szóval meglepő hogy ezt a kérdést megláttam, de annyit mondok hogy forma autóba semmi esély, inkább ilyen hobbiból gokart versenyek vagy még a rally amihez nem lehet eléggé idősnek lenni, de azért a wrc ott se egy reális álom :D
2013. júl. 6. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Soha nem késő elkezdeni de a forma autózást felejtsd is el. Túraautózás meg rali a maximum. Ott amatőrként is sok lehetőséged van pl a VB-n is indulhatsz. Csak a pénzen múlik hogy meddig jutsz.
2013. júl. 6. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, a forma elég felejtős dolog, de gondolom akkor azok a GT versenyek is, még ha itt a "közelben" Nürburgringen történnek. Rally az lenne talán az elsődleges cél, de ezek a magyar rallyk...sajnos nekünk nincs olyan jó helyünk rallyzásra, mint mondjuk a németeknek fent a hegyekben :/ Az álmom, hogy egy Porsche 911 GT3-mal tudjak rally versenyezni ^^ de persze, ez már JÓ sok millió lenne, már bekerülni egy ladával is egy versenybe sok pénzbe kerül, akkor még a fenntartása stb... :/
2013. júl. 6. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A GT versenyzés sincs kicsukva mert oitt is sok az amatőr pl a WEC-ben is van külön kategória az amatőr GT-seknek. Csak a értelemszerűen drágább, mint a kistúraautózás meg a rali.
2013. júl. 6. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:
na de pl bekerülni a Porsche team be, vagy a Ferrárihoz, vagy a Lambo-hoz, ide nem csak pénz kell, hanem tudás is gondolom. Jó, mondjuk itt jóval több autó van egy márkán belül, mint mondjuk a F1 ben, de akkor is, nem hiszem hogy minden újgazdag jött-ment bekerülhet. (mondjuk Hulk Hogan fia is rögtön egy Viper-ben kezdte driftelős "karrierjét"...aztán szépen össze is törte 2x)
2013. júl. 6. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyári programba bekerülni pénz kell de privátként vehetsz ferrarit és lambot is magadnak és indulhatsz azzal. Ez csak pénz kérdése. Persze egyszerűbb venni egy túraautót vagy rali autót 1-2 millióért használtan mint egy GT-ért leszurkolni 30-40 milliót.

2013. júl. 6. 16:49
 7/7 anonim válasza:
Sajnos az anyagiakat is figyelembe kell venni. A mai világban már minden a pénzről szól. És sajnos igen, minden jött ment új gazdag bekerülhet egy jobb csapatba is. Ha gokart világbajnokságot nyertél akkor az már szinte semmit sem ér, ha nincs elég pénzed. Pl a Forma-1-ben is voltak/vannak/lesznek olyan versenyzők akik fizetnek a csapatnak, hogy versenyezhessenek. Pl Baumgartner Zsolt. Természetesen vannak olyanok is akik a tudásuk és képességük miatt jutottak be. Na nekik legtöbbjük világbajnokságot is nyert. És ez a legtöbb autó, motor sportban így van.
2013. júl. 14. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!