Megéri nézni az F1-et?
Olyan 25 évig én is azt gondoltam, hogy ez csak unalmas körözgetés, aztán valamiért elkapott a gépszíj :D Pedig a legrosszabb időben kezdtem nézni Schumi tündöklésekor.
Most azért tényleg izgalmasabbak a futamok, bár most meg épp a Vettel korszak tart.
Azért azt ne hidd el, hogy Kimi a legjobb!!! :D
Nekem az egyik ismerősöm nagy forma 1 rajongó mindig mondta hogy nézzem meg egyszer én is és akkor megértem hogy mi ez a nagy rajongás.Hát eltelt egy pár év mire megnéztem egy futamot azt is csak azért mert nem ment semmi érdekes a tv-ben.Azóta nagyon szeretem,szerintem nem veszítesz semmit ha megnézed légfejeb pár órát az életedből. :D
(egyébként én is Räikkönen rajongó vagyok na és persze Hamilton :)
hát, hogyne érné meg! ettől jobb sport nincs is...
persze ez csak egyéni vélemény, de nézz meg egy versenyt, nézz utána a pilótáknak és aki szimpi annak úgyis elkezdesz szurkolni, onnantól pedig minden futamon ott fogsz ülni a tv előtt és izgulsz :D
nekem Hamilton a kedvencem,ő fogott meg leginkább már az 1. évében, hiszen egyből egy nagy csapathoz ment, ahol már az 1. évében a vb címért harcolt, aztán ott volt abban az évben a McLaren-Ferrari kémbotrány, és az Alonso-val való kicsit se felhőtlen viszonya, ráadásul a barátnőjét Nicole Scherzinger-t is nagyon szeretem (bár, most épp nincsenek együtt..) nah, szóval nekem 2007 után nem volt kérdés h kinek szurkoljak... amúgy Kimi a 2. kedvencem és persze a többiekről is tudok mindent, hiszen természetesen a riválisok is érdekelnek...
Kimi egyébként hihetetlen figura, azért is szeretik annyian, mert azon kívül h gyors és nagyon jó pilóta a stílusa is nagyon vicces és szimpatikus sok-sok rajongónak
amúgy a versenyeken kívül a napi témák is érdekesek, hiszen az F1 nem csak abból a másfél órából áll, amit vasárnap leadnak a tv-ben. és a 4. hozzászólóval teljesen egyetértek, hogy ha nem követed a háttérben zajló dolgokat akk 90% h unalmasnak fogod tartani a versenyeket is
persze ha téged nem fog meg ez a sport akk hiába áradoz róla az aki a megszállottja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!