Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Megéri nézni az F1-et?

Megéri nézni az F1-et?

Figyelt kérdés
Haverom nagy F1 rajongó. Én még soha nem néztem egy futamot se.Nem is nagyon érdekelt sose.Azt mondta hogy nézzem én is mert nagyon izgalmas sportág és jó versenyek szoktak lenni.Ő Kimi Raiikonennek szurkol mert áll.ő a legjobb.Ő róla írnátok vmit? Érdemes nézni a versenyeket?

2013. júl. 3. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mondjam, meg hogy érdemes-e nézni a versenyeket? Akkor ott már baj van. Ha meg cukimi érdekel kérdezz róla a barinődtől, vagy wikipédiázz ;)
2013. júl. 3. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan 25 évig én is azt gondoltam, hogy ez csak unalmas körözgetés, aztán valamiért elkapott a gépszíj :D Pedig a legrosszabb időben kezdtem nézni Schumi tündöklésekor.

Most azért tényleg izgalmasabbak a futamok, bár most meg épp a Vettel korszak tart.

Azért azt ne hidd el, hogy Kimi a legjobb!!! :D

2013. júl. 3. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik ismerősöm nagy forma 1 rajongó mindig mondta hogy nézzem meg egyszer én is és akkor megértem hogy mi ez a nagy rajongás.Hát eltelt egy pár év mire megnéztem egy futamot azt is csak azért mert nem ment semmi érdekes a tv-ben.Azóta nagyon szeretem,szerintem nem veszítesz semmit ha megnézed légfejeb pár órát az életedből. :D

(egyébként én is Räikkönen rajongó vagyok na és persze Hamilton :)

2013. júl. 3. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
hát igaznándiból akkor érdekes ha nem csak azt nézed, hogy körözgetnek a pályán hanem követed a háttértörténéseket is meg versenypályán kívüli események meg fejlesztésekbe bele látsz amennyire lehet :D
2013. júl. 3. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:

hát, hogyne érné meg! ettől jobb sport nincs is...

persze ez csak egyéni vélemény, de nézz meg egy versenyt, nézz utána a pilótáknak és aki szimpi annak úgyis elkezdesz szurkolni, onnantól pedig minden futamon ott fogsz ülni a tv előtt és izgulsz :D

nekem Hamilton a kedvencem,ő fogott meg leginkább már az 1. évében, hiszen egyből egy nagy csapathoz ment, ahol már az 1. évében a vb címért harcolt, aztán ott volt abban az évben a McLaren-Ferrari kémbotrány, és az Alonso-val való kicsit se felhőtlen viszonya, ráadásul a barátnőjét Nicole Scherzinger-t is nagyon szeretem (bár, most épp nincsenek együtt..) nah, szóval nekem 2007 után nem volt kérdés h kinek szurkoljak... amúgy Kimi a 2. kedvencem és persze a többiekről is tudok mindent, hiszen természetesen a riválisok is érdekelnek...

Kimi egyébként hihetetlen figura, azért is szeretik annyian, mert azon kívül h gyors és nagyon jó pilóta a stílusa is nagyon vicces és szimpatikus sok-sok rajongónak

amúgy a versenyeken kívül a napi témák is érdekesek, hiszen az F1 nem csak abból a másfél órából áll, amit vasárnap leadnak a tv-ben. és a 4. hozzászólóval teljesen egyetértek, hogy ha nem követed a háttérben zajló dolgokat akk 90% h unalmasnak fogod tartani a versenyeket is

persze ha téged nem fog meg ez a sport akk hiába áradoz róla az aki a megszállottja :D

2013. júl. 4. 15:02
 6/7 MrPifta ***** válasza:
én '88-ban születtem, '78 óta láttam minden versenyt. Felvételről persze. Előtte azért nem, mert már elvesztek, senki sem vette fel kazettára vagy nem digitalizálta be. Ha meg lenne, megnéznék minden versenyt '50-től
2013. júl. 6. 08:43
 7/7 anonim válasza:
megéri ku...jó!
2013. júl. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!