11/23 anonim válasza:
nem, Raikkönen egy finn alkoholista :D
12/23 anonim válasza:
A 3 millió € fizetéssel, és egy középszerű autóval a Forma 1 Világbajnokság 3. helyén álló pilóta egy ''TÚLFIZETETT CELEB''. Hát igen, vannak érdekes észjárások.
13/23 anonim válasza:
celeb szó amezőnyből macximzum hamiltonra használható de belőle is csak próbálnak celebet nevelni
15/23 anonim válasza:
Egyébként azt sem nagyon értem... Mert mellette az éneklés a hobbija, és ezt próbálja felújni a sajtó? Meg mert eljár híresebb emberek bulijába? Ugyan úgy a többi F1-es pilóta is eljár bulizni...
16/23 El Greco válasza:
Hát,nem tudom,hogy celeb-e...
De hogy Alonso és Hamilton évi 20 000 000 eurós fizujai mellet Räikkönen évi 3 milláját miért nézik túlfizetéfsnek,nem értem.
17/23 anonim válasza:
A 48%-os mindig is Kimi fóbiába szenvedett, szegényke itt éli ki magát.
18/23 anonim válasza:
hmmm... a #4-es válaszban közzétett lista alapján nekem Alonso és Hamilton tűnik sokkal inkább túlfizetett celebnek.... és mivel Räikkönen csak a 8. a maga gyatra kis 3 millájával, tk nem is értem a kérdést.... (WTF?)
19/23 anonim válasza:
egyébként Kimi egy extragyors pilóta, ennyi - akinek a viselkedése éppen amiatt tűnik olyan furának sokszor, mert rühelli hogy celebet akarnak csinálni belőle, és a maga fanyar, olykor nyers módján tiltakozik, védekezik ellene - nemtom, ez baj lenne? én nem látok ebben semmi kivetendőt, sőt, nagyon is respektálom az őszinteségét, és azt, hogy nem modoros, nem szolgálja ki a médiát a kötelezőnél nagyobb mértékben, és ez által nem is a média kiszolgáltatottja...
20/23 anonim válasza:
ezt se hallottam még soha, h Kimi egy túlfizetett celeb lenne
inkább Hamiltonra szokták mondani, főleg mióta eljött a McLarentől.. sokkal többet foglalkozik már a pályán kívüli dolgaival, mint azt másik teszik
egy túlsztárolt kutya, magánrepülő, celeb barátnő, gyémánt ékszerek, luxus, csillogás, puccos partik, napi szintű twitter bejegyzések stb.
nah, ezekből Kimire semmi se igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!