Van olyan aki Rocker?
Nahát, fantasztikusan választasz kategóriát először is.
Másodszor, az általad felsoroltakat utálom. Régen hatalmas heavy és black metal-os voltam, azóta is egy elég nagy szeletet vesz ki a zenei ízlésemből a metal és a rock megannyi fajtája.
Erre az oldalra elég sok szokott feljárni.
Én nem tartom magam annak, habár elég sok rockzenét hallgatok, de nem csak azt, mert nálam emellett elfér más stílus is, előbb pl rapet hallgattam, az egyik kedvenc együttesem meg szintipopot játszik (Depeche Mode). De nem stílusok szerint hallgatok zenét, hanem úgy, ahogy megtetszik. Régebben, olyan 1-2 éve még rockernek tartottam magam, de akkor se úgy mutatkoztam be, hogy szia Juli vagyok, rocker. xD (amúgy nem Julinak hívnak, csak úgy mondtam xd)
Kb, ugyanúgy vagyok, mint az utolsó.
Manapság sem azt szoktam elmondani, hogy mit hallgatok, ha megkérdezik, hanem inkább, hogy mit nem, mert úgy rövidebb a lista. Viszont azokat szigorúan soha de soha;)
én is rocker vagyok, legalább is az egyik felem. a másik felem meg mindent meghallgat, legalább egyszer.
rock, metál, punk-rock, bármi jöhet.:)
Huhuhuuu..Én is ilyen Selena Gomez,Miley Cyrus,Justin bieber és társait hallgattam..aztán kb másfél éve el kezdtem indie rockot hallgatni..fél évvel ezelőtt pedig összejöttem egy fiuval,aki rocker volt,és a baráti köre is.Én pedig kezdtem megszokni a társaságukat,és elkezdtem rockot hallgatni..Aztán jött a metál is és a hardcore..Igazából én is minden evő vagyok,de a mostani zenékkel már nagyon nem vagyok képbe mióta nem azt hallgatom mint a velem egy idősek :D..most ilyen rockeres,hardcoros indie-s féle vagyok :D
Van amikor Children of Bodomot hallgatok és van amikor Beatlest :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!