Mit szólsz ahhoz hogy az F1 átcsapott lassúsági versenybe?
Nem tudom minek a Mercedesre pofázik mindenki... Mikor Hamiltont a Red Bullok átugorták a boxban, esélyük sem volt elkapni Rosberget, szóval ne azt mond hogy a Mercedeseken ment el a futam...
Egyébként a mai F1-ről vélemény... Lósz*r ez mondjuk ahhoz képest, mint ami 10 éve volt. Akkoriban simán előztek DRS meg KERS nélkül úgy, hogy nem csak 1 irányváltoztatás volt mint most. Sokkal jobb pilóták voltak, nem voltak ilyen Gutierez meg Grózsi akik minden futamon törnek zúznak... Akkor még nem (annyira) a pénzről szólt az F1, mint most, hogy a mezőny 3/4-e fizet azért, hogy versenyezzen, akkor még a tehetségek kerültek az F1-be, nem azok, akiknek egy egész olajvállalat van mögöttük...
Ja, és még a gumikról...
Elég szomorú, hogy 10-15, valamelyik pályán max. 20 kört bírnak a gumik, aztán vagy leválnak magukról, vagy úgy elfogynak, hogy 4-5 másodpercet lassul az autó (ha még lehet egyáltalán lassulni, mert lassan már go-kartos autókkal fognak menni)...
én semmiképp nem a Mercedest szidnám! egy: Monaco mindig is irgalmatlanul lassú volt. kettő: szerintem a Mercik is sokkal gyorsabbak lennének abban az esetben, ha nem kéne folyton a gumikat figyelniük.
amúgy én amiatt ábrándulok ki, hogy az állítható hátsó szárnyas hülyeség, meg egyéb dolgok miatt egyszerűen képtelenség kivédekezni egy előzést.... engem ez idegesít fel!
Miről beszéltek? Rosbergnek ellenfele nem volt a hétvégén 3 szabadedzés + időmérő + verseny. Minden Safty Car fázis után 5 másodpercet vert Vettelre...
De azzal egyetértek hogy nem jó felé tart a forma 1. Nekem elsősorban a dögünalmas, karakter nélküli, főleg ázsiai, Herman Tilke pályákkal van bajom. A másik meg a túlkompilkált szabálok h csak az előzési zónában használható a drs, de csak akkor ha 1 mp-n belül vagy... Ha már kitalálták, akkor használhassa mindenki amikor akarja... A KERS a Forma1-ben egy vicc... Meg a gumikkal való hülyéskedés is. Régebben is voltak béna szabályok, de mostanában egyre több van és szörnyen zavaró h gyengítik a kocsikat ahelyett h gyorsabban menjenek. Régebben is voltak előzések, csak akkor tényleg minden előzést élvezet volt nézni, nem mint most h a drs-el állvahagyják egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!