Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit szólsz ahhoz hogy az F1...

Mit szólsz ahhoz hogy az F1 átcsapott lassúsági versenybe?

Figyelt kérdés
A hétvégi futam után eléggé kiábrándultam ebből a sportból. 4-5 másodperccel lassabban kell menni hogy a gumi bírja. Ez szánalom. Mi róla a véleményed?

2013. máj. 30. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagy baj van a mai F1-el de ez a futam sajnos a Mercedesen ment el. A mögötte lévők azért képesek lettek volna sokkal jobb tempóra is de ez van jobb volt biztosra menni. Amúgyis minden évben ez a legszarabb futam.
2013. máj. 30. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom minek a Mercedesre pofázik mindenki... Mikor Hamiltont a Red Bullok átugorták a boxban, esélyük sem volt elkapni Rosberget, szóval ne azt mond hogy a Mercedeseken ment el a futam...

Egyébként a mai F1-ről vélemény... Lósz*r ez mondjuk ahhoz képest, mint ami 10 éve volt. Akkoriban simán előztek DRS meg KERS nélkül úgy, hogy nem csak 1 irányváltoztatás volt mint most. Sokkal jobb pilóták voltak, nem voltak ilyen Gutierez meg Grózsi akik minden futamon törnek zúznak... Akkor még nem (annyira) a pénzről szólt az F1, mint most, hogy a mezőny 3/4-e fizet azért, hogy versenyezzen, akkor még a tehetségek kerültek az F1-be, nem azok, akiknek egy egész olajvállalat van mögöttük...

2013. máj. 30. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, és még a gumikról...

Elég szomorú, hogy 10-15, valamelyik pályán max. 20 kört bírnak a gumik, aztán vagy leválnak magukról, vagy úgy elfogynak, hogy 4-5 másodpercet lassul az autó (ha még lehet egyáltalán lassulni, mert lassan már go-kartos autókkal fognak menni)...

2013. máj. 30. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:

én semmiképp nem a Mercedest szidnám! egy: Monaco mindig is irgalmatlanul lassú volt. kettő: szerintem a Mercik is sokkal gyorsabbak lennének abban az esetben, ha nem kéne folyton a gumikat figyelniük.

amúgy én amiatt ábrándulok ki, hogy az állítható hátsó szárnyas hülyeség, meg egyéb dolgok miatt egyszerűen képtelenség kivédekezni egy előzést.... engem ez idegesít fel!

2013. máj. 31. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
10 éve volt tankolás így az előzések nagy része az autók közti súly különbségekből adódtak. A pilóták meg hát...Albers,Wilson,Doornbos meg a többi fizetős lúzer szerintem rosszabb volt mint Grosjean vagy Guttierez.
2013. máj. 31. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Miről beszéltek? Rosbergnek ellenfele nem volt a hétvégén 3 szabadedzés + időmérő + verseny. Minden Safty Car fázis után 5 másodpercet vert Vettelre...

De azzal egyetértek hogy nem jó felé tart a forma 1. Nekem elsősorban a dögünalmas, karakter nélküli, főleg ázsiai, Herman Tilke pályákkal van bajom. A másik meg a túlkompilkált szabálok h csak az előzési zónában használható a drs, de csak akkor ha 1 mp-n belül vagy... Ha már kitalálták, akkor használhassa mindenki amikor akarja... A KERS a Forma1-ben egy vicc... Meg a gumikkal való hülyéskedés is. Régebben is voltak béna szabályok, de mostanában egyre több van és szörnyen zavaró h gyengítik a kocsikat ahelyett h gyorsabban menjenek. Régebben is voltak előzések, csak akkor tényleg minden előzést élvezet volt nézni, nem mint most h a drs-el állvahagyják egymást.

2013. máj. 31. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó buli hogy gyorsabban kopnak a gumik de igazából z már sok a lágy és a szuperlágy már túl gyorsan kopik
2013. jún. 3. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!