Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az nagyon durva lenne, ha 16...

Az nagyon durva lenne, ha 16 évesen kezdenék el vívni? Persze nem élsportolói céllal, csak élvezetből, nem lenne fura, hogy én nem 7-9 évesen kezdem, mert a szüleimnek nem volt fontos, hogy sportoljak valamit, és nem is nagyon engedtek.

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 20:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
és milyenek az eredményeid?
2013. máj. 30. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Változó legútobb 3. voltam, de az kisebb verseny volt. Szoktam indulni nagy versenyen is amire a világ minden részéről érkeznek versenyzők, ott a legjobb helyezésem egy ezüst volt tavaly. De ilyen szinten maga a versenyzés is jóval lazabb, fontosabbnak tartom, hogy új embereket ismerek meg, kicsit kimozdulok a hétköznapi mókuskerékből. Sajnos nem tudom, hogy vívásvban is vannak ilyen lehetőségek, de simán elképzelem. Szóval keress egy klubbot ha tetszik úgyis ott maradsz, aztán előbb utobb versenyek is felmerülnek majd.
2013. máj. 31. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!